2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044198 بازدید | 684363 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ماما همیشه یه شرح حال میده اولش ولی وسطاش دوباره یه سوالا و حرفایی میزنه که میفهمی یادش نیست ...

راستش منم از مام انرژی خوبی نگرفتم. می دونی خود دکتر علیرضایی آدم خوش خلقی هست، اما در مجموع حس می کنم مام برای کسایی که تخمک فراوان دارن و اوضاع مناسبتر بهتره.

من جلسه دوم که رفتم ویزیت یجوری شروع کرد از تخمک اهدایی حرف زدن. خوب من فکر می کنم این چیزهارو بعد چند بار ناموفق بودن آی وی اف باید دربارش حرف زد. از طرفیم خوب اینها براشون عادیه ابن قضایا و شایدم ما نباید خرده بگیریم بهشون که چرا رک حرف می زنن. و نهایت اینکه بعد این همه دکتر که عوض کردم فهمیدم به همشون باید یادآوری کنی خیلی چیزهارو. وگرنه ممکنه یه چیزهلیی رو فراموش کنن که طبیعیه این تاحدی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

[QUOTE=192003721]من تعریف دکتر ماریا راستگو خیلی شنیدم استاد دکترم بوده من بعد ای وی اف زیر نظر ایشونم ولی بشدت هزینه ...[/QUOTE اها شما برا بارداریتون پیش ایشون میرین من هنوز واردسیگل میکرو نشدم ...

چرا ماما همیشه یه شرح حال میده اولش ولی وسطاش دوباره یه سوالا و حرفایی میزنه که میفهمی یادش نیست ...

عزیزم من خودم قبلا کورتاژ داشتم و یکسال به بدنم زمان دادم و یکسال کلا قید بارداری رو زدم خودم و حتی اونموقع جلوگیری هم میکردم تا رحمم کاملا اوکی بشه معمولا بعد کورتاژ حداقل شش ماه تا یکسال باید زمان داد دکترم بمن اونموقع گفت شش ماه کافیه زمان ولی من خودم یکسال رو انتخاب کردم تازه من اون موقع بهم پیشنهاد ای وی اف نداده بود هیچ دکتری و طبیعی باردار شدم و طبیعی هم اقدام میکردم با این حال زمان زیادی دادم. راستش اونموقع دفعه اولی که فهمیدم بتازگی کورتاژ کردی و به این زودی میخوای اقدام کنی تعجب کردم ولی الانم اصلا نگران نباش درست میشه رحمت و بزودی مامانی میشی من مطمئنم.

احتمالا پیشنهاد دکترتم برای فراموش کردن کورتاژتون بوده و ناخواسته بوده گلم بعدش که گفتن اشتباه کردن و باید زمان میدادن پس نگران نباش و ناراحت نباش درست میشه برای کورتاژ واقعا باید به بدن زمان داد .بنظرم حالا که مجبوری مام انتقال بدی حستو  بد نکن عزیزم ایشالله قراره خود دکتر نصر برات انتقال بده اصلا فکرای منفی نکن ایشالله خیلی زود شرایطت اوکی میشه عزیزم.

در اندک من تویی فراوان یارب..

عزيزم من خودم يه گروه عضوم ٩٠ نَفَر كلا انتقالي هاي ارديبهشت دكتر نصر بودن چيزي كه متوجه شدم انتقال دكتر نصر رو خيلي قبول دارن مثلا بيشتر كارهاشون رو مراكز ديگه كردن ديكه واسه  تخمك كشي وانتقال اومدن مثلا يادمه كاربر khpoobiكه بادكتر عليرضايي مثبت شد تو صارم ازمايش هاي ايمني انعقادي كامل انجام زاده بود  ولنفوسيت تراپي هم حتي انجام داده بود ، وخيلي به سن اهميت ميدن من سر انتقال گفتن  چند سالته من بهمن ٦٦ ام يعني هنوز حتي ٣٤ سالم نشده گفتم ٣٤ كفت تخمك اهدايي هستي  خيلي بهم برخورد بعد  جنين شناس كفت تعيين جنسيت  هست ماما گن  اها منم كفتم هر ٣٤ و٣٣ ساله بايد تخمك اهدايي باسه هيچي نكفت باور كن خانوم ٤٢ ساله ١٠ تخمك داست ٨ جنين تشكيل شده بود كريدaولي گفت كلي مكمل خوردم

راستش منم از مام انرژی خوبی نگرفتم. می دونی خود دکتر علیرضایی آدم خوش خلقی هست، اما در مجموع حس می ک ...

به نظر من اصلا طبیعی نیست 

شاید از رو دلسوزی میخوان بیمارارو سریع به نتیجه برسونن که با عقل جور درنمیاد

اون صف اهدایی ها که همیشه نوبتشون رو میندازن جلو ماها 

چرا مراکز دیگه این کارو نمیکنن

خدا خیرشون بده دل خیلیا رو با این کار شاد کردن 

اما اینکه راحت اینو به هر مریضی تو چندتا ویزیت اول بخوای بگی عجیبه

من حرفش رو قطع کردم  گفتم نمیخوام درموردش صحبت کنیم من هنوز سنی ندارم میخوام شانسمو امتحان کنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزيزم من خودم يه گروه عضوم ٩٠ نَفَر كلا انتقالي هاي ارديبهشت دكتر نصر بودن چيزي كه متوجه شدم انتقال ...

تو ٥ روز ٤٧٠ انتقالي انجام داد دكتر نصر وقرار دوباره اخر تير بياد براي انتقال 

عزیزم من خودم قبلا کورتاژ داشتم و یکسال به بدنم زمان دادم و یکسال کلا قید بارداری رو زدم خودم و حتی ...

اره سمرجان، من جنینام رو بردم اونجا چون میدونستم pgs حداقل چهار پنج ماه زمان میبره تو این فاصله با همسر تصمیم گرفتیم تحت نظر باشم و تشکیل پرونده بدم و کارای روتین رو انجام بدم که به محض اینکه pgs انجام شد سیکلم رو شروع کنم

دکتر از اون ویزیت اول برام استرادیول نوشت گفت شرایطت رو ببینیم

که من هی حین مصرف استرادیولا لکه بینی پیدا میکردم

وگرنه اگه آندومترمم بالامیومد من جنینی نداشتم که انتقال بدم 

آزمایش جنینا تازه آماده شده

نمیدونم توکل به خدا،اره حق با توئه اینجور چیزا فقط روحیه آدم رو خراب میکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد