2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044045 بازدید | 684354 پست
ای وای... چقدر بی ملاحظه... مگه مشکل رحمت چی هست عزیزم؟

۵ ماه از سقطم میگذره تا الان که درگیر کارای pgs بودم این ماه رفتم تو سیکل انتقال آندومترم بالا نیومد،۵ ماه پیش سقط داشتم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم همین مشکل رو دارم  دغدغه بیمار رو درک نمیکنن این همه راه میریم اونجا خب حتما درد داریم که ...

سلام نیلو جون مگه جزئیات پروندتون  رو وارد کامپیوتر نکردن؟

آخه من هر سری میرم از اول تا آخر خلاصه جزئیات پروندمو از رو کامپیوتر ماما برای دکتر میگه همیشه و احتیاج نی خودم حرفی بزنم چرا برای شمارو ماما نمیگه به دکتر قبلش؟

آخ واقعا مراجع کننده انقد دکترا در روز دارن واقعا سخته که یادشون بمونه چی به چی بوده این وظیفه ماماس  که خلاصه پرونده رو قبل شروع ویزیت به دکتر بگه.

برای من همیشه میگه من هیچ حرفی نمیزنم 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قابل نداره واقعا تو ايران ٨٣٠ هست من ٣٠ دلار خريدم ميشه ششصد و خورده اي  https://sormedan.com ...

سلام عزیزم 

من فرتیل سی میخام

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

تهران هستم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام نیلو جون مگه جزئیات پروندتون  رو وارد کامپیوتر نکردن؟ آخه من هر سری میرم از اول تا آخر خل ...

چرا ماما همیشه یه شرح حال میده اولش ولی وسطاش دوباره یه سوالا و حرفایی میزنه که میفهمی یادش نیست

اینا اصلا هیچی سمر من اصلا تو واحد ناباروری مام یه کار دارم اونم انتقال جنین

تمام مدت رفت وآمدام به آزمایشگاه بوده برا pgs

من بدون پیش آگهی که آندومترم به مشکل خورده رفتم

خب حالا اونا واسه کسی که آندومترش مشکل داره و نیاز به کمک داره اینجوری باید نسخه بپیچن که رحم جایگزین ،بارداری طبیعی...

اینا که انقدر ادعاشون میشه که ما تکیم اینجوری پول میگیرن یه سونو و ویزیت پونصدو خورده ای چه جوری تو ۳ ماه به این نتیجه میرسن

حس آدم آهنی بودن بهم میدن اگه قلب داشتن اینجوری نمیکردن انگار دارن به ما مثه اسکناس نگاه میکنن و بیزینس میکنن

گاهی میگم اون لبخنداشونم نمایشیه😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام به همه بچه ها من جای آمپول ام اندازه یه گردو سفت شده هم ماساژ میدم هم حوله گرم میذارم، بنظرتون ...

نه عزیزم واسه منم شده بود باید تو حموم با اب گرم ماساژ بدی من این کارو کردم دو روزه خوب شد وگرنه ابسه کنه دردسر داره .فقط حواست باشه اب گرم به کمرت نزن دوش و تنظیم کن رو جایی که ورم کرده با دست ماساژ بده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
 مرسی عزیزم که جواب دادی.با تو دلیت برام دعا کن بتونم دکترمو انتخاب کنم ازاین سردرگمی راحت شم ...

من تعریف دکتر ماریا راستگو خیلی شنیدم استاد دکترم بوده من بعد ای وی اف زیر نظر ایشونم ولی بشدت هزینه هاشون بالاست و تو موسسه ها نیستن فقط تو بیمارستان خصوصی انجام میده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810