2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044045 بازدید | 684354 پست
مرسی مامان جون ممنونم از دعاهات همین دعاهای شما دوستان بوده که الان آرامش دارم انشالله پریود بشم دوب ...

توکل بخدا ایشالا جواب صبوریتومیده خدا...فقط سریع شروع نکن ی دوماهی ب خودت استراحت بده دارو تقویتی بخور و حتمن حتمن ماساژ سیاهدونه بده هر شب بی وقفه...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزيزم من خودم يه گروه عضوم ٩٠ نَفَر كلا انتقالي هاي ارديبهشت دكتر نصر بودن چيزي كه متوجه شدم انتقال ...

چی بگم اره دکتر نصر کارش خوبه

کاش نمیرفت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره سمرجان، من جنینام رو بردم اونجا چون میدونستم pgs حداقل چهار پنج ماه زمان میبره تو این فاصله با ه ...

آره عزيزم بهش دیگه فک نکن به هر حال دکترم ناخواسته از روی فراموش کردن شرایطت اون حرفو زده بعدم که پس گرفته حرفشو به هر حال باید یه مقدار حق داد بهشون بسکه شلوغه و متاسفانه مراجعه کننده ناباروری اینروزا خیلی زیاد شده مهم اینه که این رحمت  فقط بخاطر اون کورتاژ اینجوری شده و خودت خوب میدونی که با زمان درست میشه . سعی کن حستو خوب کنی و فقط بخدا توکل کنی ببین آمار نصر خیلی بالاس و کارشو بلده برای شما هم که فقط اون انتقال مونده که انجام بدید اونم مطمئن باش دست دکتر خوبی داری انجام میدی عزیزم. 

راستی بسلامتی تعداد جنینای سالم چندتا شد؟ الهی که به حق علی با اولین انتقال خدا مامان دوتا نی نی ناز بکنت  تا تلخی اینروزا رو کاملا برات شیرین کنن عزیزم .

در اندک من تویی فراوان یارب..
چی بگم اره دکتر نصر کارش خوبه کاش نمیرفت

من برخلاف میل خودم همسرم خیلی اصرار میکنه که اینبار با خود نصر انتقال بدم نمیدونم باید چکار کنم خودم دکتر علیرضایی رو دوست دارم و اعتقادم خیلی به خواست خدا هست ولی بتازگی خانم همکار همسرم باردار شدن پیش دکتر نصر از اونموقع همسرم میگه ماهم یبار اون برامون انتقال بده ولی من میلم نی دیگه نمیدونم چکار کنم از طرفی فکر کنم دکتر نصر اخر تیر میاد در صورتی که من وسط تیر میشه انتقالم.

آره عزيزم بهش دیگه فک نکن به هر حال دکترم ناخواسته از روی فراموش کردن شرایطت اون حرفو زده بعدم که پس ...

وای دوقلو🥰🥰ایشالله قسمت خودتم دوقلو بشه سمر جان

تو مام موقع انتقال جنینارو از فریز درمیارن تست میکنن و اگر سالم بود انتقال میدن

فعلا ۱۶ تا بردم گفتم ۶ تاش رو تست کنن ببینن چندتا ازون ۶تا سالم درمیاد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
به نظر من اصلا طبیعی نیست  شاید از رو دلسوزی میخوان بیمارارو سریع به نتیجه برسونن که با عقل جو ...

من البته دیگه سن و سالی دارم از نظر پزشکی. 😅

ولی کلا دلم نمی خواد زود تسلیم بشم و اهدایی بگیرم. آدم شانسشو امتحان می کنه چند بار دیگه. امیدوارم نتیجه بگیری عزیزم. با همین انگیزه برو جلو. موفق میشی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
وای دوقلو🥰🥰ایشالله قسمت خودتم دوقلو بشه سمر جان تو مام موقع انتقال جنینارو از فریز درمیارن تست ...

خخخخ من نمیدونم چرا نی نی تک قلو دوست دارم فک میکنم سخته دوقلو 🤭🤭🤭

ایشالله هر چی خدا صلاحمون  بدونه من که میگم بچه سالم بده یدونه دوتا هرچی خودش میدونه 😆😆

آهان بسلامتی عزیزم من فکر میکردم اول میگن ایشالله همشون سالمن  و با اولین انتقالت مامان میشی این تست که میکنن تست سلامت جنین یعنی توش جنسیتشونم  میفهمن؟ یا نه شما تعیین جنسیت نمیکنن فقط سلامت رو میگن

من برخلاف میل خودم همسرم خیلی اصرار میکنه که اینبار با خود نصر انتقال بدم نمیدونم باید چکار کنم خودم ...

اگر تصمیمتون این شد که با دکتر نصر انتقال بدی باید پریود که شدی به دکتر علیرضایی بگی که برات تنظیم کنه ،ماه پیش که اینجوری بود به همه ال دی میدادن که برسوننشون به دکتر نصر

چه اشکالی داره اینبار به حرف همسرت گوش کن،دقیقا اینا همه وسیله ان

اما قطعا نصر تجربه ش بالاتره 

کسی که در روز انقدر انتقال میده دیگه چشم بسته میدونه کجا بذاره

و خب استاد همه ایناست

من البته دیگه سن و سالی دارم از نظر پزشکی. 😅 ولی کلا دلم نمی خواد زود تسلیم بشم و اهدایی بگیرم. آد ...

انشالله هر دومون به زودی مادر میشیم

حتما حتما شانستو امتحان کن سنی نداری دختر

خخخخ من نمیدونم چرا نی نی تک قلو دوست دارم فک میکنم سخته دوقلو 🤭🤭🤭 ایشالله هر چی خدا صلاحمون &nb ...

انشالله هرچی دوس داری همون میشه،دقیقا فقط سلامتی مهمه

نه من تعیین جنسیت ندارم فقط pgs تالاسمی دارم

راستش منم از مام انرژی خوبی نگرفتم. می دونی خود دکتر علیرضایی آدم خوش خلقی هست، اما در مجموع حس می ک ...

فكر كنم رو تخمك اهدايي بيزنس خوبي دارن چون بقيه جاها بالاي ٤٤ سال رو ميگن اهدايي اما مام به ٣٩ ساله هم پيشنهاد اهدايي ميده 

كلا" مراكز ناباروري همه شون تجارت خونه هستن ولي مام ديگه اخرشه

مرسی عزیزم کاش دردسر نشه چون همین الانم جاش قرمزه

نه نگران نباش احتمالا کبود و سیاه میشه نترس با اب گرم ماساژ بده فقط یکم زمان میبره خوبشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
[QUOTE=192003721]من تعریف دکتر ماریا راستگو خیلی شنیدم استاد دکترم بوده من بعد ای وی اف زیر نظر ایشو ...

من واسه شروع سیکلم رفتم شهرستان که دکترم گفت اینطوری سختته برو پیش خانم دکتر راستگو همونجا برات ای وی اف کنه ولی من قبول نکردم الان که دیگه نمیتونم این راهو برم برای ادامه میرم پیش ایشون البته یکم واسه بیمارای عادی شاید زیاد وقت نذاره فقط برای ای وی اف و شرایط خاص خیلی وقت میذارن.باز اول ببین موسسه بهتره یا بیمارستان خصوصی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810