2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043904 بازدید | 684349 پست
ای جانم 😍😍،انشالله که به سلامتی باشه عزیزم  لحظه ای که بغلش کردی ما منتظرا رو هم  دعا ک ...

ممنونم ،،حتما ستاره جان❤تورو که اون دفعه بهت گفتم نمیدونم چرا ولی همش بیادتم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=191970324]چشم عزیزم حتما😍❤ تو و چیکا مثبتم شدین ان تی هم رفتین خداروشکر همه چی خوب بود استرا ...

بله عزیزم چرا نرسی خدا خودش بهت داده خودشم برات حفظشون میکنه دعا بخون قران بخون دلت آروم میشه...من اون موقع که هنوز قل کیسه آب پارم و ریداکت نکرده بودم یه روزایی آبریزش داشتم بعضی روزا انقدر درد داشتم که واقعا میترسیدم چون دکترم میگفت نشونه زایمان زودرس و باز شدن دهانه رحمت هست...

تنها چیزی که باعث میشد دلم اروم بگیره و از این دردا نترسم خوندن قران ودعا بود...سوره حجرات و سوره قلم و فجر رو هر روز بخون عزیزم برای حفظ بچست،،انشاالله دلت اروم میگیره یه جوری که انگار خدا و قرآن مراقب بچه هاتن😍

سلام دوستای گلم

لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

من چند روز پیش هیسترو شدم که بعدش انتقال بدم ولی متاسفانه معلوم شد که رحمم اندومتریت هست و عفونت داره

درصورتیکه متاسفانه علائمش رو نداشتم و‌اصلا هیچ دکتری حدس نمیزد

دکتر بهم آنتی بیوتیک با دوز خیلی بالا داده و گفته دو ماه باید صبر کنم بعد انتقال بدم.

کسی تاحالا اینجوری بوده؟ چطور خوب شدین؟

بعدش مثبت شدین؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بله عزیزم چرا نرسی خدا خودش بهت داده خودشم برات حفظشون میکنه دعا بخون قران بخون دلت آروم میشه...من ا ...

مبارکت باشه انشالله به سلامتی بدنیا بیاد

برای من هم دعا کن که خیلی احتیاج دارم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام 

دوستان کسی میدونه برا انجام آزمایشات قبل انتقال باید ناشتا بود یا نه؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

الان توی مسیر شیراز هستم، ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بهم خبر بده

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
سلام  دوستان کسی میدونه برا انجام آزمایشات قبل انتقال باید ناشتا بود یا نه؟

سلام عزيزم فك ميكنم اگه آزمايش قند داري بايد ناشتا باشي، اگه راهت زياد نيست ناشتا باش، اونجا بپرس، نهايتش قبل از آزمايش يه چيزي ميخوري.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بله عزیزم چرا نرسی خدا خودش بهت داده خودشم برات حفظشون میکنه دعا بخون قران بخون دلت آروم میشه...من ا ...

زیزی جون سزارین هستی یا طبیعی؟

میشه تاریخ انتقالت رو بهم بگی

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بچه ها عزیزای من دوست نداشتم خبر بد بدم ولی متاسفانه منفی شد و خدا نخواست این بار مامان بشم ولی انشا ...

ان شالله بزودی خدا معجزه خودشو بهت نشون میده. ان شالله بزودی با خبر بارداری بیای

خدایا شکرت
قابل نداره واقعا تو ايران ٨٣٠ هست من ٣٠ دلار خريدم ميشه ششصد و خورده اي  https://sormedan.com ...

ممنونم .میگم یه سوال دیگه .شما ایران نبودید دکتر انصاری پور رو کسی بهتون معرفی کرده؟ ملاک انتخابتون چی بود؟

2810