2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044206 بازدید | 684364 پست
مامان خانوم مهربون ببخش تو و نی نی نازمون رو ناراحت کردم فدات شم آره انشالله تا پریود بشم سریع میرم ...

من دقیقا 4 روز بعد قطع داروها کامل پریود شدم

این چه حرفیه قربونت برم الهی همیشه لبات بخنده ما با شادیت شاد بشیم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان مولوفولوژی پایین یک درصد باعث سقط میشه تو بارداری طبیعی؟؟

نه عزیزم .کی گفته ؟؟.آنا جون استارتر تاپیک بچه دومش رو طبیعی با مورفو یک باردار شد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
أوايل تا روز ١٢ هيچي نداشتين؟

نه هيچي، فقط زمان پريودم همون روز دلدرد داشتم. كه طبيعيه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم خوبی ؟در چه حالی  زمان انتقالت مشخص نشد ؟

آستاره جان درچه حالي عزيزم؟ آزمايش ها رو دادي؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنون عزیزم انشاالله... چشم حتما به یادتونم،،الهی شمام چهارشنبه قلب کوچولوتو تو مانیتور ببینی حسابی ...

خدا الهی از دهنت بشنوه 

احتمالا روز اخرو دیگه حساب نمیکنه چون اون روز که بچه به دنیا میاد میزنه تبریک فقط

اخی چه حس خوبیه مامان خوشگل، دلم یه جوری شد از ذوق 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه هيچي، فقط زمان پريودم همون روز دلدرد داشتم. كه طبيعيه

جدي اخه ميكن جنين بعد سه روز لانه گزيني ميكنه گفتم بايد روز ٥ و٦ علائم داسته باشم  پادرد يا كمر درد يا تير كشيدن تخمدان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱