2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044294 بازدید | 684375 پست
سلام عزیزم ارهههههه بزنههههه حتما گلی تازه تایید WHO هم داره خیییییلی عالیه  ببین هر کسی هر و ...

مرسی عزیزم پس میزنه من خودمم قبل انتقال میتونم بزنم ؟مشکلی ایجاد نمیشه واسع قبل انتقال جنین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زی زی جون شما بودی گفتی پنج ماه آمپول پروژسترون میزدی؟مشکلی نداره؟کنار آمپول چند تا شیاف داشتی؟من دک ...

بله عزیزم من البته بیشتر بخاطر اینکه یه قلم کیسش پاره بود میترسیدم امپول و قطع کنم دیگه وقتی که ریداکتش کردم آمپولم قطع کردم ولی در کل زدن پروژسترون هیچ ضرری نداره نه برای ما نه بچه چون خود جنین پروژسترون تولید میکنه و تو با زدن آمپول فقط داری سطح پروژسترونتو بالا میبره که خطر سقط کمشه وگرنه بیشتر کسایی که آمپول و قطع میکنن چون تحملشو ندارن.‌..

من اصلا شیاف نداشتم روزی دوتا آمپول تا هفته ۱۴ بعدش شد فقط روزی یه دونه چون من کلا لکه بینی نداشتم...شمام دیگه تا دو سه هفته دیگه مطمئنا لکه بینیت قطع میشه نگران نباش اصلا

بیشتر نگران اونیم که مشکوکه به خارج رحمی.یعنی خدا داره سخت امتحانم میکنه.انشالله که جایزه این امتحان ...

بمون خونه استراحت کن بهت قول میدم هیچی نیست دوتا فرشته ت رو بعد ۹ ماه به سلامتی بغل میکنی

اصلا به خارج رحمی هم فکر نکن حتی حتی اگر درست دیده باشه براش راه حل هست

❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم حالت خوبه؟ انشالله که حال دلت خوب خوب باشه ممنون ازدعای خیرت توکل بخدای مهربون

سلام عزیزدلم مرسی مهربون جون خوبم خداروشکر شما خوبی انشالله کی انتقال بعدیتو انجام میدی

در اندک من تویی فراوان یارب..
بخاطر اينكه ماشالله اصلا تمومي نداره استرسا😂😂😂تازه غربالگري اول خيالم راحت شده بود الان غربالگري ...

ان تی منم مشکل نداشت ماشاالله بچه هام سالم و قبراق بودن😄ولی من بازم آز غربالگری دوم و دادم...

خواهرمم که پارسال زایمان کرد با اینکه ان تیش خوب بود ولی آز دوم دومم داد...بستگی به نظر دکتر داره اکثر دکترا مینویسن...

دورو بر من که هرکی باردار بود آز غربال دومم داده...

نه من كلا رو خط دكتر حركت ميكردم، از آذر ٩٩،تقريبا چهارماه خوردم، قبلش هم چون از پانكچر اولم قرص ها ...

دکتر گفت چهارماه بخوری ، یا بخاطر روند درمان چهارماه شد

شرمنده اینقد سوال میپرسم 🙈🙈

آخه من تازه دارم درباره میکرو میخونم ، مغزم پر سواله 🙈🙈

هفته ي چند ؟

معمولا هفته ۱۶ یا ۱۷ میرن...من هفته ۱۷ رفتم یعنی قبل از سونوی غربال دوم

راستی عزیزم خیلی تبریک میگم چه خوب که جواب سختیای رفت و آمد و راه دور بودنتو گرفتی...انشاالله ۸ ماه دیگه به سلامتی و خوشی نینی رو بغل کنی🙏

سلام بچه ها ظاهرا پرونده انتقال منم بسته شد.الان بی بی چک‌زدم‌منفی شد.لامصب مثبت کاذبم نشد دلم خوش ب ...

سلام ازمایش دادی؟

شما فرتیل سی ام قبل انتقال داشتی؟

چندجازنگ زدم نداشتن

یا رب العالمین
دکتر گفت چهارماه بخوری ، یا بخاطر روند درمان چهارماه شد شرمنده اینقد سوال میپرسم 🙈🙈 آخه من تازه ...

باران جون اون دوستمون هم گفت یخ بزار خوبه.حنا هم همین کار رو میکنه گرمای بیضه رو کامل میکشه .خاصیت درمانی داره

بعد اینکه اگه طبع شوهرت گرمه کنار همه اینها روزی یه لیوان عرق بید کاسنی بخوره که متعادل بشه .چون بید کاسنی هم که

من شوهرم طبعش گرم بود کنارش این غرق رو بهش میدادم