2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستي شما انتقال دادين از روي تخت انتقال خودتون بلند شدين رفتين يه بخش ديكه استراحت كنين ؟ما اينطور ...

نه تو اتاق انتقال يكساعت نگه داشتن بعد با تخت بردن بخش يكساعت هم اونجا نگه داشتن بعد دو ساعت مرخص شدم

واقعا ؟؟؟  راستی چه ویتامینایی رو استفاده میکردین ؟ لبنیات قبل پانکچر میخوردین ؟

اره من از دکتر ژنتیک با دکتر انصاری پور پرسیدم گفتم به خاطر مورفولوژی و کم تحرکی یا واریکوسل تعداد جنین پسر کم میشه هر دوشون گفتن کاملا شانسیه من ببین من سری پیش کلی به شوهرم مولتی ویتامین دادم هیچ تاثیری نداشت ولی این سری مولتی ویتامین نداشت فقط دکتر جنتی بهش یونی زینک  داد خودمم کلی بهش گرمی دادم خورد به نظرم چیزای گرمی بده شوهرت بخوره لبنیات من کلا دوست ندارم شوهرم کم می خورد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
https://s4.uupload.ir/files/09690f15-8fd8-40c1-af8f-  9527045f22d1_zdzj.jpeg   عکس برا ...

عزیزم بنظرم‌ جنینات خیلیم خوبن از جنینای من که بهترن...تازه رویان با اینکه من بیشتر جنینام گرید بی و سی بودن و فقط دوتا آ.ب داشتم بازم بهم میگفتن جنینای خوبی داری...

اونا دیگه واقعا دارن سخت میگیرن بنظرم...نگران نباش انشالله با همین ab هم جواب میگیری فقط کافیه توکلت به خدا باشه دکترا وسیله ان...

سلام عزيزم  ميخواي كدوم مركز بري ؟

سلام . والا میخوام همسرم رو بفرستم بره بیمارستان عرفان آزمایش بده ببینم تغییری کرده یا نه .؟ 

احتمالا با دکتر اسرافیلی بیمارستان عرفان 

یا دکتر ژاله طاهری همون ابن سینا

خدای من خدای معجزه هاست . 
آره من که اصلا شیر نداشتم اوایل . بعدشم که دیگه به شیشه شیر عادت کرده بود اصلا سینه رو نمیگرفت . الا ...

من یه ماهگی هر دو ساعت  ۴۰ تا میدادم دو هفته بعدش دکتر گفت ۴۵ ولی من دیدم سیر نمیشه ۵۰ دادم

الانم که دو ماهش شده دکتر گفت میتونی هر دوساعت تا ۶۰ تا بدی منتها پسرم چون خیلی نفخو دلپیچه داره نمیتونه یه جا زیاد بخوره اول ۵۰ تابهش میدم دوباره نیم ساعت بعد ۲۰ تا، البته همیشه ام اینجور نیست یه وقتایی با همون ۵۰ سیر میشه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی . خودت ماکاویت خوردی ؟

خواهش می کنم نه دکتر به من سلن زینک داده بود قبل پانکچر برای انتقال هم فرتیل سی ام می خورم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷