2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044393 بازدید | 684384 پست
خدا کنه همش جنین بشه  نمی دونم ریسک کنم یا نه   فردا زنگ میزنم  شوهرم که هلاکه پسر ...

والله من نظر خودمو میگم من که شکر خدا دختر دارم واقعا به قول شوهر شما هلاک پسرم میدونم این بارم نکنم بازم باید بیارم ریسک نمیکنم حالا مطمینی اگه پسر نشه هلاکشه چند ساله دیگه نمیخواد؟ یکی از اشنا های ماچهار تا دختر داره همین جوری گفت تعیین جنسیت نکردمو شوهرمو راضی کردم الا ۴۵ سالشه شوهرش گیره سه پیچ داده پسر میخوام اینم دکتر گفته نمیتونی مگفت انقدر پشیمونم نگو الان براشون مشکل ساز شده به نظرم تا جوننیو میتونی نجام بده باز خودت میدونی ببخشید کمیم طولانی شد چون تو دورو بریام خیلی دیدم پشیمونن میگم الان یکی دیگم سه تا دختر داره در به در دنباله پسر دار شدنه میگفت خودم نمیزاشتم شوهرم خیلی اصرار داشت الان انقدر پشیمون بود به منم میگفت منم خودمو زدم به کوچه ی علی چپ میگفتم من الان نمیخوام😄😄😄😄😄

خداروهزار مرتبه شکر عزیزدلم مبارکت باشه الهی که ۹ماه دیگه صحیح وسلامت بغلشون کنی عزیزم😍😍 براماها ...

قربونت برم گلم.انشالله که هرچه زودتر اونم طبیعی باردارشی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب افتادم به خونریزی متاسفانه.فکر کنم از دست دادم نی نی رو‌.الان دارم میرم کلینیک

انشالله که از دست ندادی اینجا ینفر بود میگفت خونریزی کرد فکر کردن نی نی ش از بین رفت اما هفته ۶ رفت و صدای قلبشو شنید

فدای قلب مهربونت خیلی منو شرمنده میکنید که اینقد به فکرید. من رفتم آز دادم ساعت ۳ آماده میشه توکل به ...

انشالله که جواب ازمایشت مثبته من دلم روشنه انشالله مامان شدی

سلامت باشي عزيزم، شما آزمايش دادي؟  آره انشاالله پيش خودش ادامه ميدم، ١٥ خرداد وقت سونو قلب دا ...

بله منم ديروز كه ١٥ انتقالم بود ازمايش دادم ١٤٥٠ بود هنوز دكتر نرفتم ولي دكتر من فقط ivf و ناباروري انجام ميده بايد دنبال دكتر ديگه اي باشم احتمالم برم پيش اسرافيلي چون بهم نزديك هم هست 

سلام عزیزم شما همش مطب دکتر انصاری میرفتی بعد هزینه های عمل و انتقال توی ابن سینا چون از مطب میرفتی ...

هزينه ها فرقي نداره چه مطب بريم و چه خود ابن سينا 

من كلينيك اندومترويوز نرفتم اصلا ، دكتر تشخيص وجود زائده هاي كوچيكي داد و تو خود ابن سينا گفت وقت سونو داپلر بگيرم كه رفتم زيرزمين ابن سينا انجام دادم جوابش را بردم براي انصاري پور و گفت قبل انتقال چند تا امپول زولادكس بزنم كه كوچيك بشن براي انتقال 

من مطب راحتتر بودم چون خلوتتره وگرنه تو خود ابن سينا هم دكتر سه روز در هفته مطب داره

والله من نظر خودمو میگم من که شکر خدا دختر دارم واقعا به قول شوهر شما هلاک پسرم میدونم این بارم نکنم ...

😁 من برام مهم نیست واقعا سه تا هم دختر داشته باشم  حالا باید وایسم ببینم چند تا جنین میشه  واسم اگه کم بشه این کارو نمیکنم جون خودم مهمتره بابا 

ان شاءالله موفق باشی عزیزم صاحب گل پسر بشی

بله منم ديروز كه ١٥ انتقالم بود ازمايش دادم ١٤٥٠ بود هنوز دكتر نرفتم ولي دكتر من فقط ivf و ناباروري ...

عزيزم به سلامتي، انشاالله به سلامتي بغلش كني، عجب سوغاتي براي پسرتو شوهرت ميبري😍 چيكا جون با اسرافيلي هست، انشاالله همه چي به خير و خوشي پيش بره🌷🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم میخواستم بدونم برای انتقال جنین فریز برای ماه بعدی من الان باید ...

بايد از دوم پريود استراديول و دارو بگيريد بهتره يكي دو روز قبل بريد مطب 

انشالا که خیره عزیزم هیسترو نگفته بود برات؟

یک بار مشکوک به پولیپ شد، گفت مجدد بیا سونو، دوباره که رفتم گفت نه خوبه، ولی الان خیلی راضی نبود، گفت انتقال میدیم توکل بر خدا😐😐

چرا امروز دادم،  خداروشكر ٢٥٦٣

جووووونم. ان شاالله بسلامتی بغلش کنی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱