2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما کسی قبل پانکچر ال ارژنین استفاده کرده ؟ امروز رفتم‌گرفتم . خوبه ؟

سلام من دارم استفاده میکنم،البته دکترم نداده ،فقط اینفولیک داده ،اینجا مامان تجربه داشتن بهم توصیه کردن منم گرفتم،پرگناکر هم روزی یکی،امگا هفته ای دوبار

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
هانا خوبی ؟ علائمی نداری ؟

خودم خوبم علائم صبحا زير دلم درد ميكنه مثل دل درد پريودي  يه شب لرز داشتم كمر درد اونم كم، واسه  همسرم نكرانم باور كن استراحت ندارم زياد،  همه جي رو سپردم به خدا فكر ميكنم امتحان خداست ٢ ساله همسرم نگرفت دقيق روز بعد انتقال من  كرونا كرفت  جقد هم رعايت ميكرد يعني  خونه كسي نميرفتيم اين مدت فك ميكنم از شركتشون گرفت دونوع غذا درست ميكنم سوپ واسه همسرم واسه خودم ودخترم يه جيز ديكه  البته ما تست داديم منفي بود ولي باز بايد دوروز ديكه تست بديم همسرم كه اصلا از اتاق بيرون نمياد غذا ميذاريم بشت در براش واسم خيلي دعا كن شرايطم خيلي سخته 

فدات شم مامان جون عزیزمی انشالله ولی اگه نشه هم کم نمیارم و خودمو داغون نمیکنم انشالله دوباره از نو ...

عزيز دلميييي😍 امشب خيلي به يادت بودم، انشاالله خير و صلاحت با خواسته دلت يكي باشه عزيز دلم🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بتاي دوم را ندادي؟ 

چرا امروز دادم،  خداروشكر ٢٥٦٣

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خودم خوبم علائم صبحا زير دلم درد ميكنه مثل دل درد پريودي  يه شب لرز داشتم كمر درد اونم كم، واسه ...

هانا جون توکلت بخدا باشه . انشالله گه مثبته . ببین من شنیدم‌که لرز داشتن‌و مثبت شدن . انشالله همسرت زود خوب میشه . ببین نمیتونی غذا زیاد درست کنی که بمونه برای شام . کمتر وایسا سر پا . ببین تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته . تا میتونی صلوات بفرست

خدای من خدای معجزه هاست . 
2810