2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
خوب ميفهممت😂الللللهي براي منم همينو گفت يكي پسر يكي نچرخيد😂مباااااركه😍😍😍😍تاريخ زايمان داد بهت؟ ...

چیکا جون طول سرویکس زده ۳۰ .فک کنم کمه آره؟.سونو واژینال کرد برای طول سرویکس.شما هم سونو واژینال شدی؟تاریخ زایمان هم برسم خونه نگاه میکنم بهت میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکا جون طول سرویکس زده ۳۰ .فک کنم کمه آره؟.سونو واژینال کرد برای طول سرویکس.شما هم سونو واژینال شدی ...

عزيزم سركلاژ كني خيالت راحت ميشه چون دوقلويي هستش نه گلم من سونو شكمي شدم ولي واژينال دقيق تره براي سرويكس

خداياشكرت....❤️ 
وزنش ۹۸ تا قرص مولتی میخوره میره بالا چند وقته ماموریتشون زیاد شده باشگاه نمیره  . این مورفولوژ ...

شوهر شما هم بدنسازی کار می کرد شوهرم من چند سال بدنسازی کار می کرد شوهر من مکمل نمی خورد ولی فک کنم به خاطر وزنه زیادی که تو باشگاه میزنن فشار وارد میشه شوهر منم مورفولوژی یک هست حرکت واسپرم هم خیلی ضعیف که دکتر گفت واریکوسل داره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
فدات شم انشالله. دوغ و تخم مرغ بخور. خودتم آماده کن شاید یه وقت گفتن بیای واسه انتقال دیگه آماده باش ...

مرسی که گفتی عزیزم اره حتما اینایی که گفتی رعایت میکنم یغنی خدا خیرش بده دکترمو من سری قبل که پانکچر شدم بعدش شکمم باد کرده بود تنگی نفس گرفته بودم ولی این سری واقعا خوبم 

سلام عزیزم هانا جان انتقال دادن روز ۲۸ ولی فعلا نیومدن تا از حالشون خبر بدن پروانه جان دکتر انصاری ب ...

به منم نداده بود من خودم خواستم دكتر قبول كرد اما خراش را مخالفت كرد و گفت حتي ميتونه تانير منفي داشته باشه

من جنینم بلاست 5 روزه بود. آندومتریوز هم ندارم. دکترم هم دکتر کلانتر رئیس مرکز کلینیک مشتاق بود. چرا ...

نكاتي كه رعايت كردم را در صفحه ٢١٤٩٧ گفتم انتقال با سونو و خوردن پيروكسيكام ، زدن هپارين ١٨ روز قبل انتقال و gcsf  و مصرف انتي بيوتيك قبل از انتقال 

عزيزم سركلاژ كني خيالت راحت ميشه چون دوقلويي هستش نه گلم من سونو شكمي شدم ولي واژينال دقيق تره براي ...

چیکا شکم منو خیلی فشار آورد .الان زیر دلم درد میکنه. کمرم هم همینطور.سونو واژینال هم خیلی فشار میاره.میگم چیکا من همش نگرانم که چرا یکی شون میگفت تکون نمیخوره

چیکا شکم منو خیلی فشار آورد .الان زیر دلم درد میکنه. کمرم هم همینطور.سونو واژینال هم خیلی فشار میاره ...

براي چي واژينال انجام داد؟ غربالگري واژينال انجام نميدن اخه. نترس عزيزم چيزي نيست. اينقدر كه تنبلن😂براي منم سر و ته مونده بود قل كوچيكه كلي شيريني خوردم راه رفتم باسنشو انداخت سمت ما🤕🤕🤕مگه صداي قلبشونو برات نذاشت عزيزم؟😍

خداياشكرت....❤️