2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا به سلامتی زایمان کنی گل پسری رو بغل بگیری برای هممون دعا کن که دعات گیراست

ممنون عزیزم انشاالله قسمت شما و بقیه دوستانم...

من همیشه و در همه حال به یاد شما دوستای خوبم هستم اون روز که دیگه ویژه به یادتونم❤💞😍

ای جااانم خوش قدم باشه و نامدار. خودتون تعیین جنسیت کردین؟

ممنون عزیزم...نه ما برامون فرقی نمیکرد جنسیتش چی باشه فقط از خدا یه کوچولو میخواستیم😍

انشاالله قسمت شما عزیزم

سلام به همه بچه ها من جواب آزمایش اومده 1980 (بتا تیتر hcg) زیاد بالا نیس؟ خیلی نگران شدم😢خواهشا اگ ...

اي جاااانم مباركه مامان خانوم😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام بچه ها جواب ازمایشم گرفتم        منفیه عددش هم پنج و دو دهم

الهي عزيزم، انشاالله به زودي خدا سوپرايزت ميكنه🌷😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

[QUOTE=191660827]تمام آزمایشات رورفتیم و میگن سالمیم هردوتا مون... اما باید صبرکنین[/QUOTE  انشالله که طبیعی باردار میشی چون ای وی اف بالاخره سختیای خودشو داره ولی ۵ سال خیلیه بعد یکسال باردار نشدن باید از روش های کمکی استفاده کنی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام به همه بچه ها من جواب آزمایش اومده 1980 (بتا تیتر hcg) زیاد بالا نیس؟ خیلی نگران شدم😢خواهشا اگ ...

سلام‌مبارکتون باشه

انشالله صحیح و سالم بیاد بغلتون

دوست من بتاش ۳ هزار بود نگرانی نداره

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم