2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044534 بازدید | 684394 پست
آنا جون من الان وارد ۱۳ هفته سوم سه بار تا حالا لک و خون داشتم .حتی دفعه آخر دو تا لخته کوچک اندازه ...

نه عزیزم نگران نباش هیچی نشدن..... 

ببین نمیگم فرت فرت سونو بری.... 

اما من خودم اگه دلم آروم نمی‌گرفت و استرسم بالا می‌رفت سونو میرفتم..... 

تو هم به خودت بگو هیچی نشده ولی دیدی واقعا دلت آروم نمیگیره یه سونو برو که با چشت ببینی وروجکت اونجا داره شیطونی میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از راهنماییت عزیزم.هماتوم تو سونو اول مشخص میشه اگه باشه؟

والا من که بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم قبلش نمیدونم بود یا نه..... 

اما خوب بعدش که بعد خونریزی سونو شدم بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کلیندا که برای عفونت میدن.....  منم چون موقع انتقال سوزش داشتم بهم فکر کنم کلوتریمازول داده بو ...

لاکتوفم رو از یک ماه پیش میخورم

مکمل هام احساس میکنم قوی نیستن یعنی باید مکمل های دیگه هم میداد یا مثلا چسب جنین یا نمیدونم همین داروا که به بقیه دادن و مثبت شدن

عزیزم این تست انتی تی پی او نمیدونم کدومه ؟! اما لووتیروکسین نداشتم

خوب عزیزم پس از کجا میگی بالا بوده دکترت گفته؟ 

TSH چند بوده

ATP یا anti tpo یا همین چیزی.... 

لاکتوفم رو از یک ماه پیش میخورم مکمل هام احساس میکنم قوی نیستن یعنی باید مکمل های دیگه هم میداد یا ...

عزیزم لاکتوفم اگه اشتباه نکنم یه جورایی کنترل میکنه.... 

سلام عزیزم ممنونم .آره چند ماهه رویان میریم .عزیزم دوتا سوال دارم بی زحمت جواب بده.ما دکتر گیلانی تو ...

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله نتیجه بگیری گلم

آره گلم ولی اگر مشکلی پیش نیاد این وسط همون حدود شهریور میشه 

ولی ما سه سال رفتیم و اومدیم، یه عده هم بودن نه خیلی زودتر نتیجه گرفتن واقعا سخته پیش بینی

آره گلم اگر آزواسپرمی انسدادی باشه حتما پیدا میشه گلم

دکتر همسر منم صدیقی بود

فردا میخوام برم پیش دکترم فط لوو تیروکسین مصرف میکنم که کم کاریم تحت کنترله

خوب اوکیه که.... 

آنتی تیپی او قبل انتقال چند بوده؟ 

عزیزم این سوال مربوط به من نبود فک میکنم اول اشتباه ریپلی کردی

خوب پس خیالت راحت باشه..... 

احتمالا اشتباه رپلای کردم یا شما پست دوست دیگه رو رپلای کردی سوالارو با هم قاطی کردم....