2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044545 بازدید | 684395 پست
عزززززیزم من طبیعی باردار شدم قرار بود ماه دیگه آی وی اف کنم که لطف خدا شامل حالم شد فقط از این میت ...

عزیزم طبیعیه فقط وقتی زیاد سرپا بودی همچین حسی داشتی دراز بکش و استراحت کن..... 

دردی که با استراحت رفع بشه جای نگرانی نداره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بالا بودنش میتونه باعث سقطم بشه البته خوب بستگی به شرایط فردم داره اما من مورد سقط دیدم که آنتی ...

عزیزم اگه ممکنه جواب منو بده خیلی نگرانم

روز ۳ انتقال هستم  داروهام انوکسا با شیاف ۳عددی کلیندامایسین امپول پروژسترون و استرادیول

+لاکتوفم +پرگنازون+D+فولیک

این دو روز کامنت بچه هارو خوندم خیلی نگران شدم

چون من قبل انتقال ارژنین و فرتیل سی ... که بچه ها اینجا میگن هیچکدومو نداشتم بعد انتقالم یه ماما تازه کار که داخل اتاق بود فقط گفت داروهای قبل انتقالو ادامه بده + اون شیاف کلیندا(که نمیدونم چرا داد)و انوکسا فقط همین...

دکتر خودمم که هیچوقت جواب مریض رو نمیده یه ماما داره که باید بهش پیام بدی شاید بعد ۲ روز دوکلمه خلاصه جواب بده

من تو این راه سختی و هزینه خیلی زیادی داشتم(۶۰ میلیون هزینه) نمیخوام به خاطر سهل انگاری جنینامو از دست بدم

اگه مکمل یا دارویی نیاز هست تا استفاده کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگم ممکنه برای انوکسا باشه؟دکتر میگه قطع کن بعد۴۸ساعت از لکت بزن باز میزنم باز شروع میشه

عزیزم ممکنه اما معمولا تا به خونریزی نرسه قطع نمیکنن..... 

برا من فقط وقتی خونریزی کردم قطع شد.... 

به دکترت اعتماد کن.... 

خواستم به شرایطت باشه..... 

استرستم به حداقل برسون میدونم گفتنش راحته اما سعی کن خودتو آروم کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه کار کنم؟

عزیزم نگران نباش مگه دارو نمیگیری..... 

دارد چیا داری الان؟ 

لووتیروکسین داری.... 

تو بارداریم معمولا چک میکنن ببینن تحت کنترل یا نه.... 

پردنیزلونم داری؟ 

عزیزم اگه ممکنه جواب منو بده خیلی نگرانم روز ۳ انتقال هستم  داروهام انوکسا با شیاف ۳عددی کلیند ...

عزیزم اصلا خودتو نگران نکن..... 

بذار داروهاتو یه نگاه کنم.... 

آخرین تست آنتی تی پی اوت کی بود؟ 

لووتیروکسین داری یا نه؟ 

عزیزم اگه ممکنه جواب منو بده خیلی نگرانم روز ۳ انتقال هستم  داروهام انوکسا با شیاف ۳عددی کلیند ...

عزیزم من قبل انتقالم اونم فقط دو روز قبل انتقال بهم دارو داد استرادیول و اسپرین و اسدفولیک و یدونه امپول پروژسترون دیگه چیزی نداشتم بعد انتقالم همینارو داد فقط امپول شد روزی دوتا و یدونه هم شیاف پروژسترون بسته به هر فرد دارو میدن نگران نباش

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

کلیندا که برای عفونت میدن..... 

منم چون موقع انتقال سوزش داشتم بهم فکر کنم کلوتریمازول داده بودن.... 

پرگنازون احتمالا هم خانواده پرگناکیره و ویتامین بارداریه.... 

بله نگاه کردم ویتامینه.... 

لاکتوفم هم که پربیوتیکه..... 

به نظرم احتمالا عفونت داشتی کلیندا و لاکتوفم رو داده..... 

کلا داروهات یا مکملند یا برا عفونت واژن یا اینکه انوکسان و پروژسترون.... 

۱شیاف دارم یه آمپول پروژسترون. با آنوکسا.اون آنوکسا رو که میزنم چندساعت بعدی میشه لکه بینی.نمیدونمم ...

هر موقع خون دیدی دو تا آمپول تو یه سرنگ بزن.هیچ مشکلی نداره.البته فقط روزی که خون بود برای لک نه.باز با دکترت صحبت کن اگه مشکلی نداری فعلا انوکسا هم قطع کنن

لک قهوه ای ترس نداره 

سلاممم عزیزدلممم چشم قربونت برم چه حرفهات اروم میکنن فقط ازخدایمخوام بقول تواینبارشیربشن چون دیگه فر ...

عزیز دلم حتما شیر میشه باسمون 😘

من انشالله پریود بعدی وارد سیکل میشم گلم من قبلا آزمایش ایمنی انعقادی داده بودم کاریوتایپ هم همینطور دیگه فقط برای همسرم کاریوتایپ دادیم بیست روز دیگه جوابش میاد اینبار با اینکه من مشکل ایمنی ندارم دکترم گفت نصف پردینزون هم بهم میده دیگه توکل به خدا دعا کن کاریوتایپ همسرم نرمال باشه منم خیلی دعاگوتم عزیزم الهی بحق پنج تن با همین دو تا جنین مامان دوقلوهای خوشگلو سالم بشی🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
کلیندا که برای عفونت میدن.....  منم چون موقع انتقال سوزش داشتم بهم فکر کنم کلوتریمازول داده بو ...

سلام آنا جان

دیروز یکی از کاربرها خداروشکر اطلاع داد باردار شده. گفت:

يك ساعت قبل از انتقال كپسول پيروكسيكام ١٠ برای لانه گزینی بهتر

٥ روز قبل انتقال دو نوع انتي بيوتيك داكسي سيكلين و تينافاس برای احتمال عفونت

استفاده کرده 

بنظرت منم بدون مشورت با دکتر اینکارارو انجام بدم؟

البته سرچ کردم مصرف یکی از آنتی بیوتیکها توی دوره بارداری ممکنه روی جنین اثر منفی بزارن 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم آسپرین رو برای لک بینی کم کرده.....  نگران نباش طبیعیه.....  اگه در حد لکه که همین ...

آنا جون من الان وارد ۱۳ هفته سوم سه بار تا حالا لک و خون داشتم .حتی دفعه آخر دو تا لخته کوچک اندازه سکه هم بود.که سونو نرفتم دیگه .یعنی نی نی هام طوری نشدن؟حالا فردا سونو ان تی دارم

سلام آنا جان دیروز یکی از کاربرها خداروشکر اطلاع داد باردار شده. گفت: يك ساعت قبل از انتقال كپسول ...

عزیزم نه اصلا سر خود اینکارو نکن..... 

هر کسی بسته به شرایطش دارو داره..... 

به نظر من اینا آنقدر تو نتیجه تاثیر ندارن..... 

مهم سالم بودن جنینه و پذیرش رحم و بدن مادر..... 

عزیزم آسپرین رو برای لک بینی کم کرده.....  نگران نباش طبیعیه.....  اگه در حد لکه که همین ...

مرسی از راهنماییت عزیزم.هماتوم تو سونو اول مشخص میشه اگه باشه؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام آنا جان دیروز یکی از کاربرها خداروشکر اطلاع داد باردار شده. گفت: يك ساعت قبل از انتقال كپسول ...

آنتی بیوتیکم بر اساس شرایط فرد میدن.... 

سر خود استفاده کنی میتونی تعادل باکتری و قارچ رو بهم بزنی و کارو خراب کنی....