2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

اي خداااااا، مباركههههه چقد خوشحال شدم برات😘😘 واقعا آدم نميدونه چجوري خدارو شكر كنه. خيلي مراقب خودت باش انشاالله همه چي به خوبي و خوشي پيش بره♥️🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها تروخدا اگه کسی میدونه  بگه تو نی نی سایت  چجوری پیامی که دادم رو حذف کنم حواسم نبود ش ...

عزيزم اگه بلافاصله حذف نكني، ميره تا يك ساعت بعد. يعني اگه ١٢/٣٠ پست گذاشتي، ١٣/٣٠ ميتوني حذفش كني 

يه امتحان بكن، ببين ميشه؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اي خداااااا، مباركههههه چقد خوشحال شدم برات😘😘 واقعا آدم نميدونه چجوري خدارو شكر كنه. خيلي مراقب خو ...

ممنون عزيزم از راهنمايي ها و كمك هاي شما سر امپول gcsf خيلي مزاحمت شدم خدا رو شكر كه هر دومون مثبت شديم انتقالمون سه روز بعد هم بود انشالله تا اخرش برامون به خوبي و سلامتي پيش بره و بقيه ي دوستان هم زودتر نتيجه بگيرن 😍🙏

الان که یک ساعت گذشته  گلم

نشد؟

ممنون عزيزم از راهنمايي ها و كمك هاي شما سر امپول gcsf خيلي مزاحمت شدم خدا رو شكر كه هر دومون مثبت ش ...

عزييييزم مراحمي عزيزم، خداروشكر كه كاري از دستم بر اومده😘 خييييلييييي خوشحالم برات عزيزم، سه ماه اول خيلي مهمه، خيلي مراقب خودت باش♥️ الهي كه همه بچه ها حاجت روا بشن و به زودي براشون تاپيك رو بتركونيم🌷 بازم خداروشكرررررر

وای واقعا؟ حیف کاش همسرم میذاشت انجامش میدادم😑😑😑

مهربون جون ناراحت نباش منم میخواستم هیسترو کنم ولی دکترم گفت لازم نی منم مثل شما دوبار انتقال داشتم . دکترم گفت الان تو سونوهای داپلر که میکنیم مشخص میشه اگه مشکل خاصی داشتی یا حتی مشکوک بود رحمت میفهمیدم ولی هیچ مشکلی و چیز مشکوکی تو رحمت دیده نشده تا حالا که بخوام عملت کنم.فقط برای همسرم کاریوتایپ نوشت گفت از سلامت جنینها مطمئن میشیم اینطوری گفت تو آی وی اف مثل سکه انداختنه  یا شیر میاد یا خط انشالله اینسری برامون شیر میاد گلم ماهم مامانی میشیم به زودی زود🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم بعد انتقال لکه بینی داشتی ؟ اصلا علائم هات چیا بودن واینکه جنین چندروزه انتقال دادی وگرید ش چی ...

اصلا لكه بيني و علامت بخصوصي نداشتم ، فقط روزهاي اول كمتر از يكساعت پهلوي چپم تير كشيد و روز ١١ انتقال در حد چند ساعت  علائم خفيف پريودي داشتم و بعضي وقتها واژنم تير ميكشيد 

جنين هام دو تا بلاست بودن 

اصلا لكه بيني و علامت بخصوصي نداشتم ، فقط روزهاي اول كمتر از يكساعت پهلوي چپم تير كشيد و روز ١١ انتق ...

مبارکت باشه عزیزم انشاالله ک این ۹ماه روهم به خوبی وخوشی بگذرونی گلم