2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044656 بازدید | 684401 پست
سلام زینب جون.بله.خداروشکر به سلامت بغلش گرفتم.در حالیکه دردهای زایمانی شروع شد و کیسه آبم پاره شد س ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 مبارکههههههههه 

عزیزم شیر داری نترس، برو بخش شیردهی بیمارستان نشونت میدن چه جور هم شیر میاد 

شیر دوش هم بعد از تغذیه نی نی بذار، با کمپرس گرم هم ماساژ بده اولش قطره قطره میاد بعدش خوب میشه 

این استرس نمیذاره شیر بیاد بیرون 

ولی خیالت راحت حتما مشاوره شیردهی برو گلم پوزیشن صحیح رو یادت بدن، خیلی از دوستان من با این چیزا که گفتم درست شد کارشون فقط توهم شیر نداشتن نزن😁😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااا منم سال 97 این تست رو انجام دادم الان سه ساله بسکه دردم میگیره فراری ام ازش موندم چکار کنم گفتم ...

هر سه سال یبار که باید این تست رو بدیم .ولی اینکه برا آی وی اف مهم باشه یا نه به مرکزت ربط داره. رویان از همه میخواد این تست رو. میدونم اذیت میشی اما شما هم الان سه سال شده دیگه دوباره تکرارش کن عزیزم برا سلامتی خودت نه برا آی وی اف. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

عزیزم جنینات چند روزه بودت؟ از علایمتم بگو لطفا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@زینبی_بابا ‍  سلام عزیزم من ۱۳ سیکل ضخامتم ۹بود ولی انتقالم کنسل شد دکتر گفت خونرسانی رحم ضعی ...

سلام عزیزم کاری از دست ما بر نمیاد گلم چز همون فعالیت داشتن و پیاده روی 

فکر کنم دفعه بعد بهت انوکسا بده، کلا با دارو و فعالیت درست میشه نگران نباش 

سلام عزیزم کاری از دست ما بر نمیاد گلم چز همون فعالیت داشتن و پیاده روی  فکر کنم دفعه بعد بهت ...

دکترم باسونوی معمولی فهمید میگن با داپلر فقط میشه فهمید درسته؟یعنی آنوکسا ازاول سیکل میده؟آسپرین داشتم

یا رب العالمین
عزیزم واسه این آنقدر سوال میکنم در مورد زمان .چون واقعا شرایطمون سخته واسه همون آزمایش کاریو تایپ ک ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم چی شده؟ آزواسپرمی دارین؟ 

واسه درمان عزیزم از الان بگم واقعا وقت میبره 7

خییییلی زیاد باید کفش آهنی پوشید، اصلا با یک ماه و دو ماه نیست گلم، اینا رو میگم که بدونی تنها نیستی، همه ما خییییلی وقت گذاشتیم برای باروری، ان شاء الله تهش شیرینه گلم😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲

اگر سوالی داری در خدمتم

بعد انتقال اشکال نداره روغن حیوانی بخوری؟

محلی منظورته؟ من نمیدونم اما خودم این طور نتیجه گیری میکردم که چون لبنیات محلی بخاطر پاستوریزه نبودن رو میگن بهتره نخوری روغن محلی حیوانی رو هم بهتره نخوریم. من نخوردم ولی شاید ربطی نداشته باشه و مشکلی نداشته باشه.از زینببی جون بپرس

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزدلم شرمنده واقعا عذر میخواهم سوال زیاد میپرسم .دو دوره دیگه منم باید روزسوم پریودی نوبت دارم میش ...

عزیزم پاپ اسمیر بهتره مجدد انجام بدی، و کلا آزمایش ایدز و هپاتیت هر 6 ماه انجام میدن، البته نمیدونم شما کجا مراجعه کردی، ولی من که رویان میرفتم اگر 6 ماه گذشته بود مجدد ايدز و هپاتیت انجام میدادیم

جدیدا هم که تست کرونا اضافه شده

عزیزم جنینات چند روزه بودت؟ از علایمتم بگو لطفا  

من دو تا بلاست انتقال دادم و واقعا هيچ علامتي نداشتم فقط روزهاي اول انتقال يبار كمرم مدت كوتاهي تير كشيد و يبارم روز ١١ انتقال دردهاي پريودي داشتم كه اونها هم الان وجود نداره بعضي وقتها هم واژنم تير ميكشه اونم خيلي كم هيچ علامت ديگه اي نداشتم 

دکترم باسونوی معمولی فهمید میگن با داپلر فقط میشه فهمید درسته؟یعنی آنوکسا ازاول سیکل میده؟آسپرین داش ...

والا دیگه اینو نمیدونم ولی سونو داپلر برای جریان خون هست 

شاید از روی نوع آندومتر که سه خطی نشده گفته، در هر صورت دفعه بعد حتما حواسش هست که مجدد دچار این مشکل نشی، من بلد نیستم با چه روشی 

مبارک باشه  مگه چندسالتونه؟مشکلتون چی بود؟

من ٤٢ سالمه ناباروري ثانويه داشتم الان ٣ ساله براي بچه دوم تلاش مي كنم كه نشده بود مشكل فقط از سن هستش بالاي ٣٧ سال چون ذخيره تخمدان كاهش پيدا ميكنه ممكنه هيچ وقت ديگه بارداري طبيعي اتفاق نيفته 

سلام عزیزم  شما چندم انتقال هستین  علایم دارین؟؟

سلام‌عزیزم.من روز دوازدهم هستم.والا کمی دل درد.و در حد چند لحظه کمر درد و ضعف در پا.که البته اینا همه عوارض داروهاست.علائم خاصی ندارم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام فدات شم عزیزمی نگران نشو خوبم خدا رو شکر. تو چه طوری خوبی گلم

خدا رو شکر که خوبی.منم شکر خدا خوبم.و‌همچنان منتظر روز آزمایش

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
دوستان من لمروز روز ١٣ انتقالم بود ازمايش بتا دادم ٥٧٦ بود واقعا باورم نميشه با سن من به معجزه شبيه ...

تبریک میگم عزیزم ایشالا دوران بارداری خوبی رو بگذرونی به سلامتی بغل بگیری یا بگیرشون

با حال خوبت برای ما هم دعا کن 

پنج شنبه دیگه ازمایش دارم