2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044541 بازدید | 684395 پست

بعد از انتقالم که امان ندادن رو تخت بمونم ۵ دقیقه هم نشد گفتن برو هیچ توصیه یا منع غذاییم ندادن

مثلا بیمارستان خصوصی بود و کلی هزینه...

دم در بیمارستانم بستنی خوردم اخه گرمم بود بعدش تو نت خوندم که نوشیدنی سرد و بستنی خورده نشه

من نیم ساعت از انتقالم نگذشته بود خوردم

خیلی نگرانم خیلی...

گلی الان برا درمان دفعه بعد چه راهی رو بهت پیشنهاد کرد؟

پرگمام و فرتیل سی ام گفت بخورم قبلش و ولی پرکمام را نفهمیدم‌گفت از کی بخورم.پردنیزولونوهم گفت روزی نصف بخورم اسپرین راهم‌که نفهمیدم ازبس معطل شده بودم فقط میخواستم بیام بیرون هیچی نمیفهمیدم  

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاااا کمممک من استرادیولم دو روز دیگه تموم میشه همه جا گشتم پیدا نمیکنم استرادیول والرات ۲ میل ا ...

من فقط سه برگه دارم عزیزم اگه به دردت میخوره پست کنم برات؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@زینبی_بابا ‍  سلام عزیزم من ۱۳ سیکل ضخامتم ۹بود ولی انتقالم کنسل شد دکتر گفت خونرسانی رحم ضعی ...

دکتر از کجا فهمید خونرسانی ضعیفه ؟

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
خواهش میکنم جواب منو بدید من روز اول انتقالم هست ماما به من ۳تا شیاف واژینال کلیندامایسین داده اخه ...

عزیزم برا منو که از تخت اتاق عمل که انتقال انجام شد اوردن تو بخش دو ساعت بدون حرکت دراز کشیدم، حالا نمیدونم چرا برای شما رو زودی بلندتون کردن، در مورد شیاف هم زنگ بزن سوال کن، براهرکسی داروهاشو طبق شرایط میدن

بد به دلت راه نده از الان داری استرس میکشی تا دو هفته میخای چیکار کنی! استرس برات بده بهش فکر نکن هیچی نیست

عزیزم واقعا نمیشه گفت دقیقا چقد طول میکشه چون به خیلی چیزا بستگی داره اینکه چه درمان و روشی برانون ا ...

عزیزم واسه این آنقدر سوال میکنم در مورد زمان .چون واقعا شرایطمون سخته واسه همون آزمایش کاریو تایپ ک رفتیم و فقط یک روز طول کشید خدا می‌دونه چقدر ب سختیب شوهرم مرخصی دادن .واقعا نمی‌دونم این بلا چی بود سرمون اومد خدا ک خودش شاهده ما اصلا ن وقتشوو داریم ن پولشو.شوهرمم آنقدر این مسئله مرخصی ندادن واسش مشکله ک خیلی بی انگیزه شده .عزیزم ب نظر شما اگه همه هورمونی و بیضه نرمال باشه احتمال داره انسدادی باشه .اصلا احتمال داره اسپرم باشه تو بیضه

عزیزم واقعا نمیشه گفت دقیقا چقد طول میکشه چون به خیلی چیزا بستگی داره اینکه چه درمان و روشی برانون ا ...

عزیزدلم شرمنده واقعا عذر میخواهم سوال زیاد میپرسم .دو دوره دیگه منم باید روزسوم پریودی نوبت دارم میشه بگید چیا ببرم ک همون رو واسم شروع کنم .اینارو می‌دونم تیرویید و از هورمونی lh fsh تستستر ون و استروژن ویتامین د پرولاکتین کم خونیو .سل و .پاپ اسمیرو عکس رنگی.اینارو همه انجام دادم مشکل نداشت .غیر از اینا چیا لازمه .و اینکه همه آزمایشات مال اینماهه ولی من پاپ اسمیرو مال پارساله قبول میکنن یا باید باز انجام بدم