2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044573 بازدید | 684400 پست
عزیزم عذرخواهی لازم نیست .ما همه تقریبا هم دردیم. اینجاییم تا به هم کمک کنیم و اگه بلد باشیم به سوال ...

سلام گلم این تست پاپ اسمیر بنظرت مهمه ؟ من یه بار دادم ولی بیشتر از یکسال ازش میگذره

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم 😘😘یعنی حتی فولیک اسید و آسپرین رو هم میتونم بزارم داخل ظرف دربسته بعد بزارم یخچال؟

اونا فکر نکنم یخچالی باشن مگه خونه چقدر گرمه؟ فقط مواظب باش یخ نزنن تو در یخچال بزار 

خدایا شکرت
انشالا اینبار بهترین ها وایت اتفاق بیفته.

ممنون عزیزم ان شالله. ان شالله برای شما هم زود پیش بره. من اردیبهشت رفته بودم رویان آذر تسه همسرم انجام شد من ۲۲ اسفند پانکچر کردم برای من خیلی طول کشید

خدایا شکرت
يعني اينقدر دنبال اون كوچه اي كه گفتي گشتم اصلا پيداش نكردم😂راننده به شوهرم گير داده بود اين چه قرص ...

حق داری تو اسنپ کلا ادرسا خیلی سخت پیدا میشه مثل ویز و بلد نیست.بیچاره راننده حق داشت😂😂😂😂😂 این چه حرفیه گلم شرمنده خودتو و شوهرت شدیم خیلی ازشون تشکر کن انشالله خیر ببینین

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
به من گفتن بده گفت داری کلی داروی هورمونی میگیری بخاطر خودت میگیم  

بمنم دکترم گفت ولی من واژینیسموس هستم حاضر نشدم اون روز بدم بعد دیگه دکتر هیچی نگفت منم بیخیال شدم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم چرا زیاد طول کشید

رژیم گرفتیم شوهرم همکاری نمیکرد انگار استرس داشت نباشه. اخر با دعوا بردمش هر ماه یچیزی بهونه میکرد نمی رفت. بعد عملش با اولین پریود من سیکل شروع شد سیکل لانگ هم بود تا اسفند طول کشید هایپر شدم. بعد مراکز بخاطر کرونا تعطیل شد. تا شهریور ۹۹ انتقال منفی داشتم الان هم یه انتقال منفی داشتم چند روز پیش جواب گرفتم

خدایا شکرت
بمنم دکترم گفت ولی من واژینسموس هستم حاضر نشدم اون روز بدم بعد دیگه دکتر هیچی نگفت منم بیخیال شدم&nb ...

منم سال ۹۸ دادم ۹۹ رو پیچوندم ولی امسال دوباره گفتن باید بیاری

خدایا شکرت