2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044667 بازدید | 684402 پست
ببخش دکترا نگفتن دلیل اینکه اسپرم نمیاد بیرون چیه

کلا وقتی نمونه خوبم نباشه تسه میکنن مثل شوهر من

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز خدارو شکر میدونی اسپرم. داره تو بیضه

سر این بیضه چه هااا نشد شوهری بهوش نمیومد منم تازه پانکچر شدم تازه بهوش اومدم اونقدر گریه کردم دیگه حالم دیدن داشت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

هیشکیم نبود تنهایی هم کمک میکردم اون لباسشو بپوشه اونم کمک میکرد من بپوشم خدا هیشکی و سرگردونه دکترا نکنه

وای عزیزم چرا تو وخدا نگران شدم.

بدنش ضعیفه اصلا کلا کم اشتهاس اینقد عصبی میشم سره غذا نخوردناش

اما شوهر دوستم راحت انگاری معاینه کردن ماشالا

آها .انشالا زودی بچه دار بشید واسه کنه دل شکستم دعا کن

عزیزمی خدا حاجت دلتو بده گلم انشاالله انشاالله انشاالله

عزیزم توروخدا کسی رو میشناسید آرزو اسپرم ولی بچه‌دار شدن باشن

خدا معجزه شو نشونم داده،دوتا از دوستام یکیش تازگی باردار شده یکی دیگه ش پنج ماه باردار بوده نمیدونسته فقط بخدا توکل کن

خواهشاً شما جوابمو بده واسه ای وی اف تو رویاناژمایش هورمونی و سونو و عکس رنگی میتونم تو شهر خودمون ب ...

اره  آزمایشات و عکس رنگی و حتی پاپ اسمیر رو میتونی شهر خودت انجام بدی اما اونجا بخوای نخوای سونو باید بشی.برا شروع سیکل و اینکه خودشون بررسی کنن ببینن اوضاعت چطوره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من میخام فقط نمیدونم دکترا تو رویان چه دوزی مینویسن

فرقی نداره کدوم مرکز باشی .برا انتقال استرادیول دو میلی معمولا تجویز میکنن. رویان برا منم دو میلی تجویز کرده بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنون گلم،همچنین برای خودت عزیزم، اره نصر رو شنیدم خوبه، با دکتر علیرضایی هم من شنیدم اینجا خیلیا مث ...

اهان ممنونم. میرم درموردش تحقیق میکنم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔