2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه روز ده گذاشتم منفی بود دیکه نمیزارم 

زود گذاشتي بنظرم، ايشالا با بتاي خوب مياي عزيزم😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خیلی حالم بد...رسما احساس میکنم پیر شدم درحالیکه سنی ندارم ..‌‌‌‌‌صبحتاشب توخونه تنهام 

چرااا عزيزم؟ كاش كتاب بخوني و سر خودتو گرم كني، يا يوگا كار كن عاليه😍 الهي زودتر حال دلت خوب بشه🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم منطورت چیه میگی تخمکات با دارو بزرگ میشدن ؟ یعنی بیش از حد بزرگ میشد ؟: یادت هست موقع پانکچر ...

یعنی اینکه وقتی به سایز مطلوب می رسید که دارو مصرف میکردم، موقع پانکچر یادمه 15 تا تخمک داشتم که سایشون حدودا بین 13 تا 19 بود ولی فقط 6 تا تخمک موقع پانکچر ازم گرفتن که 5 تاش جنین شد

سلام عزیزم مگه آبسه لثه تو آزمایش کرونا معلومه وگیرمیدن؟من گلوم چندروزه میخاره میترسم تست کرونام مث ...

ن جونم برا دردش و چرکش که بعده انتقال اذیت نکنه دیروزم دندونامو کشید انشاالله ماه بعد داروهای انتقال و شروع میکنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
واسه من، روز پانکچر، عمق رحم رو اندازه گرفتن. ابن سينا

عه چه خوب ن بابا واس منو نگرفتن اما سری قبل تو انتقال اندازه گرفتن پدرم در اومد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یعنی اینکه وقتی به سایز مطلوب می رسید که دارو مصرف میکردم، موقع پانکچر یادمه 15 تا تخمک داشتم که سای ...

خب  ب نظرت اون تخمکای ریزو نگرفتن  ازت ؟ 

اخه منم فولیکولام بین 13تا 18بودن  شنبه هم پانکچر دارم  خیلی نگرانم فک میکنم ریزن 

دخترای گل من اگه از امروز شروع بخوردن گرمیجات بخورم پونزده روز خوبه که داروهای انتقالمو شروع کنم راهنماییم کنین چون دندونمو کشیدم میگن آمپول دندون سردی هسش چه مدت طول می‌کشه اثر سردی آمپول بره؟؟عزیزان هر کی می‌دونه راهنماییم کنین یه دنیا ممنون🙏🙏🙏

خب  ب نظرت اون تخمکای ریزو نگرفتن  ازت ؟  اخه منم فولیکولام بین 13تا 18بودن  شن ...

وای منم تخمدان راستم فولیکول نابالغ داشت که نگرفتن و دکتر گفت با پریودی حل میشه اما میدونستم کیست ریز میشه و شد ال دی خوردم اما سونو نرفتم هنوز

وای منم تخمدان راستم فولیکول نابالغ داشت که نگرفتن و دکتر گفت با پریودی حل میشه اما میدونستم کیست ری ...

😕😕 

عزیزم از کجا فهمیدید که نابالغه از سایز متوجه میشن ؟

یعنی برای منم ب درد نمیخوره