2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044510 بازدید | 684391 پست
یعنی شنبه چی میشه....ای خداااا

آره بخداااا، انشاالله خيره😍😍 بيبي چك نميزاري؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم ممنونم خداروشکر خوبیم ۱۵روز بیمارستان بستری بودن خدازروشکر بلاخره اومدیم خونه

خداروشکر الهی همیشه سلامت باشن نینی های خوشگلت خوشحالم که حالشون خوبه همش نگرانتون بودن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خدار‌وشکر ک باردار شدی من بخاطره ایمنی بدنم ۴ بار باردار شدم افت بتا داشتم یعنی جنین از بین برد ب ...

شاید منم همین ایمنی نمیذاشت باردار بشم خدا عالمه ایشالله اینبار دیگه بدون هیچ مشکلی نینی نازت یه عمر پیشت میمونه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها دو روزه سركلاژ شدم يبوست دارم ميترسم برم دستشويي😭😭ميشه يه شربتي چيزي بگيد بخورم خسته ش ...

عزیزم صبح ناشتا حتما آب گرم بخور. آب جوش و عسل و لیمو. من شربت گل محمدی هم گرفته بودم خوب بود. کیووی هم خوبه. شربت هم دکترم بهم مگنی میلک داده بود. Magnimilk

هرشهری که هستبد،اگر جای زیارتی داره برید ازدور سلام بدید و دعاکنید زیارتنامه بخونید دلتون باز میشه ، ...

خیلی حالم بد...رسما احساس میکنم پیر شدم درحالیکه سنی ندارم ..‌‌‌‌‌صبحتاشب توخونه تنهام 

سلام عزیزم نگو خدانکنه فداتشم سلامت باشی, خوبی گلم؟ چه خبر؟  والله نمیدونم دیگه هیچ قدرت کل کل ...

سلام مهربون جون،خوبی؟!همه مردا این شکلی اند به خدا،اصلا خودتو ناراحت نکن.بذار یه مدت بگذره بعداً راضی میشه به ادامه درمان،برای هیسترو هم میخوای بیای تبریز؟

اگه اومدی برو بیمارستان الزهرا دکتر حمدی عملت کنه،اونجا دولتیه من پارسال رفتم با دفترچه بیمه سلامت ۹۰هزار تومن دادم.خیلی هم بیمارستان خوبیه،نزدیک مرکز میلاده

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
خیلی حالم بد...رسما احساس میکنم پیر شدم درحالیکه سنی ندارم ..‌‌‌‌‌صبحتاشب توخونه تنهام 

برو بیرون ،با رعایت کاملو پارک برو پیاده روی،خرید کن برای خونه،سبزی،میوه،فروشگاه.سعی کن خودتو شاد نگه داری ،نی نی مامان شاد سرحال میخواد.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
برو بیرون ،با رعایت کاملو پارک برو پیاده روی،خرید کن برای خونه،سبزی،میوه،فروشگاه.سعی کن خودتو شاد نگ ...

مرسی بابت حرفات ... سعی میکنم .غربت خودش سخته دوری از خونواده ...بیاد ادم کلکسیون مشکلات هم داشته باشه دیگه بدتر

ایشالله برای هردومون، با تو دلیت خیلی برام دعا کن ندا جون، توی یه برزخیم که زمان برام نمیگذره  ...

حتما عزیزم نه دیگه تست نده انشالله برو یدفعه ساک و جنین و ببین😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اهان مرسی پس میذارم همون روز میرم فقط دیگه لازم که نیست نوبت تلفنی بگیرم؟  همون روز دوم پریودی ...

من اون مرکز نرفتم برای احتیاط یه روز زنگ بزن ببینم چی میگن.

اگه تاریخ پریودت رو میدونی بگو برای فلان روز وقت میخوام

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
مخفف آزمایش ایمنی انعقادی چیه؟من میخوام ببینم دکتر ایمونولوژی برام نوشته؟ 

چند تا آزمایشه مینویسن یه اسم نیست 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍