2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044537 بازدید | 684394 پست
نه عزیز ۱نصر این بار علیرضایی بار اولم ابن سینا

سلام عزيزم تبريك ميگم. استراحتت چطوري بود علائم هم داشتي؟ چند تا انتقال داد واست؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربون جون خواب دیدم اومدم مشهد رفتی از مغازه یه کدو که توش پر شده بود برا من و خودت خریدی. ان شالله ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ وای جدی میگی؟ الهی من قربون تربرم چه خوابی دیدی

وای دلم یه جوری شد, ایشالله بیای حرم زائراقایی خدمتتوبکنم ایشالله. 

ایشالله باردارمیشیم ودلمون شادمیشه عزیزدلم. دعاکن هیستروهم نرفتم نمیدونم فهمیدی جربانو یانه

الهی قربونت برم عزیزم. ناراحت نکن خودتو. قطعاااا ی حکمت و خیری توش بوده یهو ب دل همسرت افتاده. نه خو ...

سلام عزیزم نگو خدانکنه فداتشم سلامت باشی, خوبی گلم؟ چه خبر؟ 

والله نمیدونم دیگه هیچ قدرت کل کل وغر زدن نمونده برام. حالا دیگه خداکمکمون کنه, هیچ دیگه پولیم نموند کلی هزینه ازمایشاتمون شد. 1500ایمنی ایم کایروهم هرکدوم600

فداتشم ممنون لطف میکنی عزیزدلم

مهربون جون شیرینی که نمیخوری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه هاااا نميدونم چجوري شكر خدارو بجا بيارم، بتام ٦٥٦ هست😭😭😭

شکر خدااااااا. مباااااااااااااارکه عزیزم  ان شاالله 9 ماه به سلامتی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مهربون جون خواب دیدم اومدم مشهد رفتی از مغازه یه کدو که توش پر شده بود برا من و خودت خریدی. ان شالله ...

ااااااااااااااااای جووووووووون. ان شاالله   

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. چه داروهایی دادید. غذا چی می‌خورید. ژل رویال رو چطوری مصرف کردید به صورت ناشتا؟ 

ساشه آندروفرتی و قرص موتیلیتی و اسیدفولیک ۵ و امپول هاش ام جی و ویتامین ای.ژل رویال اصل هم ازعسل فروشی گرفتم ناشتا میخورد روزانه نیم تا یک گرم.غذا هم سرخ کردنی کلا حذف کردیم کنسرو و دلستر و پفک و...کلاچیزهای مصنوعی رو حذف کردیم و همش آب پز وکباب اینامیخوردیم.ب ی ض ه رو همش سرد نگه میداشت روزی ۸بار اینا با اب سرد میشست و...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ وای جدی میگی؟ الهی من قربون تربرم چه خوابی دیدی وای دلم یه جوری شد, ایشالله بیای ...

آره فهمیدم دوباره راضیش کن بری بزار قبل انتقال خیالت راحت باشه همچی رو چک کردی

خدایا شکرت
والا اول مورفولوژی همسرم مشکل داشت که با درمان دکتر صالحی خیلی خیلی بهتر شد، بعد مشکل ضخامت نداشتن آ ...

عزیزم منطورت چیه میگی تخمکات با دارو بزرگ میشدن ؟

یعنی بیش از حد بزرگ میشد ؟:

یادت هست موقع پانکچرت سایزشون چند بود ؟

عزیزم مامان شدنت مبارک خداروشکر انتظارت تموم شد بهترین بارداری رو بگذرونی و بیاد بغلت

مرسي عزيزم😍😍 انشاالله با دعاهاتون🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️