2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044747 بازدید | 684407 پست
آقا من خوابم میاد نگفتن ساعت چند؟    

بخواب عزيز دلم، ٢/٣٠ آماده ميشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا مگه ساعت چند رفتی صبح

ساعت ٧/٤٥ رفتم بوخودا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
😁😁😁 دیگه اینقد منتظر شدم رفتم چک کردم 😍😍😍

😂😂😂😂

بسیار عالی ممنونم از توضیحاتت  انشالله بسلامتی به دنیا بیاری نی نی یا نی نی هاتو گلم.

مرسي عزيز دلم😘😘 

بچه ها صفحه ی اینستاگرام ابن سینا، یه مسابقه گذاشته از دلنوشته های ماهایی که منتظر فرزندیم...

دوست داشتید برید بخونید، نوشته ی من هم شماره ی ۴۴ هست، اگه خوشتون اومد نظر بدین یا لایک کنید.🤗 اگر نه که کلی دلنوشته ی دیگه هم هست میتونید بهشون رای بدین.

😘

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربونت مامان خانوم پس تا گرفتی زود بیا بگو 😊

چشم حتما😁

اره عزیزم خیالت راحت حتی اینو آنا جونم گفته بودن  اصلا نگران سرکوب ایمنی نباش شما نهایت روزی 1 ...

تازه من تاتو کار هم هستم و دائم رو صورت مردم بودم ولی دو تا ماسک من دو تا هم به مشتری میدادم چون دکتر گفت ایمنیت خیلیییی بالاس نرما زده بود از ۵ تا ۱۲ برا من ۳۲ بود ک دکتر عارفی هنگ کرد وقتی نگاه کرد گفت تو فقط با پرندیزولون حل نمیشی باید موقع انتقال ۳ تا سروم ivig هم بزنی

من هم tpo بالا داشتم هم مشکل پوستی پسوریازیس که دکتر پوستم تجویز کرده بودن من روزی 10 میل میخوردم به ...

الان بارداری؟؟ ما تو ارسمون پسوریازیس داریم منم یه کوچولو داشتم قبلا، بعد مگه قرصتو یدفعه قطع کردی؟؟؟ میگن یدفعه قطع کنی بدتر حمله میکنه به بدن باید خیلی اروم قطع کنی 

فدات، هایپر هم بشی بهت دارو میده خوب میشی گلم، اگه هایپر شدی سفیده تخم مرغ و مرغ کبابی و دوغ خوش نمک ...

ممنون عزیزم لطف کردی

شما خودت کجا رفتی؟ نتیجه گرفتی؟ دکترت کی بود؟ 

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔