2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044743 بازدید | 684407 پست
وااای راست میگی دستت درد نکنه من هفته اول هر ۸ ساعت داشتم هفته دوم هر ۱۲ ساعت هفته سوم روزی یدونه ال ...

اره عزیزم خیالت راحت حتی اینو آنا جونم گفته بودن 

اصلا نگران سرکوب ایمنی نباش شما نهایت روزی 15 میل ازین قرص و مصرف کردی اونم به مدت 1 هفته بعدش کمش کردی و انشالله ایمنیتون کاملا تنظیم شده 

من خودم اینو از خانم دکتر توکلی پرسیدم وگرنه شما خیلی زودتر از اینا زبونم لال باید کرونا میگرفتی که خداروشکر سالم هستید، ایشالله که خیلی زود هم مامان میشید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم  چطوری؟ اوضاع وواحوال خوبه؟ پسر کوچولوت خوبه؟

سلام عزیزم . شکرخدا خوبیم . فکر میکنم کولیکش شروع شده چند شبه خیلی بیقراری میکنه . خودت چطوری ؟ چیکار کردی ؟

شما هم میخوری؟ مشکلت چی بود؟

من هم tpo بالا داشتم هم مشکل پوستی پسوریازیس که دکتر پوستم تجویز کرده بودن من روزی 10 میل میخوردم به مدت 3 ماه اما به محض اینکه قطع کردم مشکل پسوریازیسم خیلی بد شد که خانم دکتر توکلی گفتن جاش هیدروکسی کلروکین بخورم یعنی بازم قطع نکردن داروی ایمنی رو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
به بههههه..بی صبراانهههه منتظررررر منتظر خبر خوش مامان شدنت هستم 😍😍😍❤❤❤🤗🤗

عزييييزمممم♥️♥️😘😘😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
همه بریم استراحت کنیم   میادمیبینه سایت خلوته هیچ کسی نیست    

اره تلافیه اینکه مارو منتظر گذاشته رفته

آمد آمد آنلاین شد نیلوفر بدو چی شد💃💃💃💃

😂😂😂 نه بابا عشقم ٢/٣٠ حاضر ميشه🤦🏻‍♀️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فدای دل مهربونت ...خداروشکر که حالت خوبه  ..والا همسرم اصلا اهل مراعات نیست خدا خودش کمکم باشه. ...

انشالا خدا بخواد طبق برنامه پیش بره یکماه دیگه میشه

میدونم بخدا بیشتر مردا همینن منم کشیدم وای 😬 

آمد آمد آنلاین شد نیلوفر بدو چی شد💃💃💃💃

اوه اوه تو آنلاینارم چک میکنی سارا؟ 😂😂