2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
میشه از روندش بگی عزیزم از همون اول رفتن ب بیمارستان و مراحلش تا الان که وضعتون چطوره. البته اگه اذی ...

من هیسترو و خراش اندومتر داشتم

خیلی خیلی اسون و بدون درد بود

قبلش ازمایش ایدز و هپاتیت و کرونا دادم

کلا تا به هوش اومدنم یکساعت طول کشید و وقتی به هوش اومدم یکم درد و خونریزی داشتم که زود خوب شد و از پانکچر خیلی راحتتر بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم روز چند پریود بودی هیسترو شدین و اینکه قراره چندمش انتقال بدین

من روز ۲۱سیکل قبل انتقالم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکت باشه .انشاالله فردا هم با یه بتای خوب خوشحال تر بشیم

مرسي عزيز دلم، انشاالله با دعاهاتون😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستان من جوابم اومد مثل اینکه کلی جهش دارم ث!! کسی تجربه داره؟ چه داروهایی لازمه؟  @زین ...

عزیزم اصلا نترس اینها مربوط به غلظت خون هست و خیلی راحت با دارو کنترل میشه

مشاوره ایمنی هم حتما انجام بده گلم

نه عزیزم . ساده بود 

آهان خب خدا  رو شکر 

من چون پاراکید میدم از دکتر قطره نمیپرسم، سی سی رو میپرسم و با خیال راحت بهش میدم

هر نیم سی سی برای 4 کیلو هست، مثلا بچه 8 کیلویی 1 سی سی قطره استامینوفن نیاز داره 

ممنون عزیزم لطف کردی منم ۲۰روز پانکچر شدم tsh دو و نیم بود دیروز که برای هیسترو آزمایش دادم یهو شده ...

عزیزم دارو مصرف کردی منم ۲بود استرادیول که خوردم واسه انتقال رفتم از شده بود ۵

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
بله اثر مثبت داره تجويزش حتي براي كسانيكه مشكل ابمني ندارن 

در مورد چی بود عزیزم میشه یکبار دیگه بگین

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
ناراحت نباش حتما قسمت بوده انشاالله سرس بعد خودت طبیعی باردار بشی. علائم خاصی داشتی تو این دو هفته؟

ممنون عزیزم ان شالله ولی طبیعی مثل معجزه اس. روزهای اول تیر کشیدن تخمدان. درد کمر زیادی داشتم. البته بخاطر اینم بود که برا ازمایش ها و سونو چند بار مجبور شدم برم تهران و برگردم. روزهای نزدیک موعود درد پریودی سینه درد داشتم که چند روزقبل از بین رفته بود

خدایا شکرت
آمین. فکر نکنم مشکلی پیش بیاد شنیدم بعضیا بعد ۱۰ سال رفتن. انشالله که عالین و انتقال میدی و دوباره م ...

مرسی مهربونممم ❤❤الهی آمین..توکل ب خدا...الهی ب حق فاطمه زهرا شما هم ب زودی خبر مامان شدنت رو بهمون میدی😍😍🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم دارو مصرف کردی منم ۲بود استرادیول که خوردم واسه انتقال رفتم از شده بود ۵

نه عزیزم هنوز استرادیول ندارم فقط ال دی داشتم که اونم جدید نیست ۵ماهه دارم میخورم ولی درست میگی شاید برای مکمل ها باشه نمیدونم!