2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
اخه برای من انجام دادن منظورم اینه خب جنین هشت سلولی که حالا نمیخواد دربیاد که اول باید توی رحم برسه ...

احتمالا داخل همون پوسته رشد ميكنه بعد از خراشي كه روي پوسته ميدن راحت لانه گزيني ميكنه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لکه بینی تو انتقال نشانه خوبیه. نشانه لانه گزینی جنین هست که داره دیواره رحم رو خراش میده تا ل ...

نه اخه من لکه بینیم بعد از مثبت شدن شروع شد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
حتما عزیزم ان شاءالله 💖  صبور باش که هفت خوان و باید رد کنی 😂

چه سخت😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دقیقا خوراکمه اینگار 😄😄

😂😂 آرامش از همه چيز مهمتره بخدا

ولی شیرین😋😋😍

دقيقا خيلي هم شيرين😍😍

ای جان  تروخدا موقع زایمان دعام کن راستی بعد از مثبت شدن اصلا نرفتی تهران برا سونو ساک‌و قلب؟ ...

باشه عزیزم اگه خدا ازم قبول کنه همش بیادت هستم❤

نه برا ساک و قلب که نرفتم اصلا فقط خودت میدونی برای ریداکت جنینی که کیسش پاره شده بود رفتم پیش دکتر رحیمی شعرباف...لازمم نیست بعد مثبت شدن بریم اونجا آخه

من الان چند ماهه که میرم پیش دکتر پهلوان که پریناتالوژیستِ...

فدای توبشمم عزیزدلممم, دیگه همسرمنم اینجوریه, نمیدونم الان ناراحت باشم یاخوشحال...  ازته دلت ن ...

خدا بزرگه عزیزم توکل به خدا ان شالله اینبار حتما نتیجه میگیری، قربون حکمت خدا برم آن شالله بزودی خبرهای خوشحال کننده ازت میشنوم،،،  به این قسمتش هم که نتونستی هیستروسکوپی انجام بدی فکر نکن با انرژی جلو برو

مرسی که گفتی عزیزم انشالله که صحیح و سلامت گل پسرتو بغل کنی ما رو هم دعا کنی. خدا خیرت بده

قربونت انشاالله چند روز دیگه با جواب مثبت میای اینجارو میترکونی امیدت به خدا باشه...