2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست
چندتا دیفرلین زدید؟ پردو رو کامل میخورید دکتر به من گفته نصفه ولی میترسم‌ نصفه فایده نداشته باشه ...

١/٣ زدم. پردو هم روزي ٢ تا، هر ١٢ ساعت يدونه. انشاالله فايده داره، با اين وضع كرونا هرچي اينارو كمتر بدن بهتره. 

انشاالله عزيزم ممنونم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
وای یعنی میشه؟ خدا از دهنت بشنوه.برا منم دعا کن عزیزم

چرا كه نه عزيزم🌷امروز انقد حالم خوب بود كه دعا رو به نيت همه منتظرا خوندم كه حال دلشون خوب باشه🤲🏻😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما قبل انتقال چه  کارایی میکنی؟چیا میخوری؟

فرتیل میخورم

پیاده روی میرم

شکمم رو با سیاه دونه ماساژ میدم

رژیم غذایی سفت و سختی ندارم. لبنیات کم میخورم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من دو تا انتقال اولم داشتم و منفی شدم انتقال سوم نداشتم و مثبت شدم...

مرسی که گفتی عزیزم انشالله که صحیح و سلامت گل پسرتو بغل کنی ما رو هم دعا کنی. خدا خیرت بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میگم هچینگ برا جنین سه روزه هم میشه؟

جنين شناس تشخيص ميده، مثلا دكترم به من گفت براي بلاست انجام نميدن چون پوسته خودش نازكه، ولي جنين شناس انجام داده بود.

پردنيزولون از چه مدت قبل و چقدر خورديد؟ 

يكماه قبل انتقال خوردم روزي دوتا، يك هفته يا بيشتر قبل از انتقال تدريجي قطع كردم، ٨ روز بعد از انتقال دوباره خوردم.

جنين شناس تشخيص ميده، مثلا دكترم به من گفت براي بلاست انجام نميدن چون پوسته خودش نازكه، ولي جنين شنا ...

اخه برای من انجام دادن منظورم اینه خب جنین هشت سلولی که حالا نمیخواد دربیاد که اول باید توی رحم برسه به مرحله بلاست بعد پوسته رو بشکافه

ان شالله ان شاالله عزیزم

😘😘عزيزمي

فدات الان خیالم دیگه راحت شد مرسی مامان جان

يعني آماده اي استرس بگيريااااا😂😂

فوری بیمه تکمیلی پرداخت کرد؟من برا اخر اسفند دادم هنوز ندادن هزینه رو...بیمه اسیا

نه بابا فوری که نمیدن معمولا وقتی میخوان پولتو برگردونن جونشون در میره اصلا کهیر میزنن ۲ ماه یا حتی بیشتر طولش میدن...

میگما تو مگه صبح زود نمیخوایبری ازمایش برو بخواب    

چرا يجوري ميرم كه تا بيدار ميشي جوابو بزارم رو ميزت رئيس😂