2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من یکشنبه همین هفته یعنی دو روز پیش انتقال دادم دوتاجنین پنج روزه هیچ علائمی ندارم نه تر ...

عزیزم من الانم باور کن علایمی که حس کنم مال بارداریه ندارم، از حس مادریت فقط لذت ببر ایشالله 2 هفته دیگه خبر خوش بدی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره مخصوصا که دکتر هم گفت تنبلی تخمدانم خیلی شدیده. تخمدانم پر بود من چندجا شنیدم که میگن مام خیلی ...

عزیزم تامین اجتماعی فکر کنم اگر بیمارستانای طرف قرارداش بری پوشش میده که مام و ابن سینا رویان همه خصوصین تکمیلی هم باید قراردادتون رو ببینی اگر پوشش نازایی داشته تا سقفش دارو و پانکچر و انتقال رو میده 

عزیزم تامین اجتماعی فکر کنم اگر بیمارستانای طرف قرارداش بری پوشش میده که مام و ابن سینا رویان همه خص ...

ممنون نازنین جان لطف کردی

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
عزیزم dfiشوهرمن ۳۰بود با دارو و غذا و ژل رویال و ...شد۱۱ و الان بچه هام به دنیا اومدن

سلام عزیز دلم خوبی؟ نینی های خوشگلت خوبن؟ 

خدا برات حفظشون کنه عزیزم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
جنین شما ۳روزه است؟ استرادیول چندتا میخوری؟پردنیزولون نداری؟ من حس میکنم دکترم میخواد زودتر از بقیه ...

والا قبلیا ۴روزه بودن 

استرادیول دوتا صبح دوتا شب 

من واقعا ۴تا جنین داشتم الان اومدن کارت فریز رو دیدم دیدم ۳تاست تو یه بسته 

نمیدونم یکیش چی شده 

عزیزم مثبتهههه مبارک باشه انشالله که فردا ازمایشت عااالی باشه۰😍😍😍😍😍

مرسي عزيز دلم😘😘 انشاالله فردا تاپيكو ميتركونيم😍😍 خدا كنه ديگه هميشه شادي باشه تو تاپيك🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نیاز نی اونا بنویسن اصلا تخصص ماما نیست  خود دکتر علیرضایی من بهش گفتم من متخصص ایمولوژی میرم ه ...

سمرجان شما شماره دکتر نوین برای ویزیت آنلاین رو داری؟ 

چند روز بعد درخواست ویزیت آنلایت میکنه؟

به به مبارکه مامان جوون به دنیای پراسترس و شیرین مامانا خوش اومدی مامان خوشگله الهی به سلامتی بگذر ...

مرسي عزيز دلمممم😘😘 دعا كن فردا هم خوش خبر بيام♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️