2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044648 بازدید | 684401 پست
دوستان اگر کسی استرادیول ایرانی خواست پیام بده بهم

سلام عزیزم خوبی؟؟؟کجایی نیستی انگار

چند وقت پیش به اون آی دیت پیام دادم ببینم چه میکنی..رفتی دنبال ادامه درمان و دونر جدید اما جواب ندادی؟؟

عزیزم مراکز هزینه ها فرق داره، مرکزی که من میرم خیلی باهام افتاد، پانکچر 10 تومان، انتقال هم تقریبا ...

سلام امیدوارم اوضاع همونطور که میخوتی پیش بره

سوال دارم کل این داستان چقد تموم میشه هزینش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما شما که مثبت شدین چقدر استراحت کردین

من فعلا بيبي مثبت شده😂 ولي من ايندفعه خيلي بيخيال بودم و استراحتم فقط روز اول زياد بود، ولي تا روز چهارم به نسبت كمتر بود، از روز چهارم ديگه فعاليتم بيشتر شد در حد شستن دوتا ظرف. ولي غذا نپختم تا الان و زياد سرپا نبودم. 

انشاالله فردا آزمايشم هم مثبت باشه يعني روندم جواب داده😁

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیز دلم انشالله ب سلامتي ❤❤😍😍منتظر کلیییی خبرهای خوب هستیم🤗🤗 منم دو خرداد میرم برا سونو..

انشالله عزیزم سلامت باشید. انشالله که خیره برات گلم دوتایی با خبر خوب بیایم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
و اینکه دکتر گفت فولیکولام ریز ریز،ولی زیاده، ممکنه هایپر بشم

عزیزم شما تنبلی تخمدان داری مثل خیلی از ماها...و خب امکان هایپرشدنت هم زیاده،،منم چون تنبلی دارم شدم،، اشکالی هم نداره عوضش تعداد تخمک بیشتری میدی تو سیکل تخمک کشی

در مورد مراکز هم تو تهران مرکز خوب زیاده مثلا ابن سینا،،مام،،رویان و...

بچه های اینجا بیشتر بیمارای این مراکزن نمیشه گفت کدومشون خیلی بهتره همه تقریبا تو رنج همن و یه خوبیا و یه بدیایی دارن...توی آی وی اف هم بحث شانس خیلی دخیله

من خودم رویان باردار شدم...

انشاالله موفق باشی

انشالله عزیزم سلامت باشید. انشالله که خیره برات گلم دوتایی با خبر خوب بیایم

فدای تو مهربووون..انشالله هرچی خیره پیش میاادد

نمیدونم جنین ها بعد هفت سال تو چ وضعیتی هستن😅

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم شما تنبلی تخمدان داری مثل خیلی از ماها...و خب امکان هایپرشدنت هم زیاده،،منم چون تنبلی دارم شدم ...

اره مخصوصا که دکتر هم گفت تنبلی تخمدانم خیلی شدیده. تخمدانم پر بود

من چندجا شنیدم که میگن مام خیلی خوبه ولی هزینه‌ش زیاده

و اینکه بیمه‌ی تکمیلی تامین اجتماعی پوشش میده هزینه‌های عمل رو؟

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
فدای تو مهربووون..انشالله هرچی خیره پیش میاادد نمیدونم جنین ها بعد هفت سال تو چ وضعیتی هستن😅

آمین. فکر نکنم مشکلی پیش بیاد شنیدم بعضیا بعد ۱۰ سال رفتن. انشالله که عالین و انتقال میدی و دوباره مامان میشی😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان ، من امروز روز سیزدهم انتقالم هست، صبح توی محل کار یه گربه جلوی من دراومد خیلی ترسیدم بع ...

عزیزم من دیشب روز ۱۷ انتقالم بود و تو پارک یه سگ وحشی دنبالم کرد هی بهم حمله میکرد و من فقط جیغ میزدم😂😂داشتم بیهوش میشدم دیشب خیلی ترسیدم و استرس داشتم ولی همه جا پرسیدم گفتن اصلا اصلا ایرادی نداره و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه نگران نباش

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

به به مبارکه مامان جوون

به دنیای پراسترس و شیرین مامانا خوش اومدی مامان خوشگله

الهی به سلامتی بگذرونی این 9 ماهو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️