2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684409 پست
اين حتي خط كنترلش هم كمرنگه مديكور خيلي خوبه ولي با اينحال ننه شدي رفته😍😍💃🏼💃🏼💃🏼

خداااااا كنه، بخدا طاقت هيچيو ديگه ندارم، خدا فقط كمك كنه به هممون😘😘😘 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم تو برزخم نميدونم گريه كنم يا نه😭😭 ميترسم كاذب باشه، خدا كمكم كنه براي آزمايش فردا.  بخ ...

عزیزم باتوکل بخدا برو ازمایش ایشالا ک مامانی😘🤩🙏🏻

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
خودمم تو برزخم نميدونم گريه كنم يا نه😭😭 ميترسم كاذب باشه، خدا كمكم كنه براي آزمايش فردا.  بخ ...

گریه کن که مامانی الهی قربونت برم خدایا شکرت اینو اگه صبح زده بودی پررنگتر بود انشالله با بتای توپ میای خوشحال باش تموم شد مامان نیلوفر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من بي بي چكم مثبت شده بود ميخواستم بپرم بالا هي تا پاهامو باز ميكردم ميگفتم خاك تو گورت الان ميفته ب ...

نميخوام شوهرمو اميدوار كنم، گفتم تا فردا كه جواب آزمايش بياد، تا مياد ذوق كنه، ميگم بزار آزمايشم بدم😂😂😂😂

اصلا باورم نميشه اصصصصلا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
به دوران جديد پراز استرس و نگراني خوش اومدي😂😂

😂😂😂😂 به دوران ترشحات رنگي

من بي بي چكم مثبت شده بود ميخواستم بپرم بالا هي تا پاهامو باز ميكردم ميگفتم خاك تو گورت الان ميفته ب ...

وای خدا چقد خندیدم قربون تو برم مامان چیکا جون الهی آمین

گریه کن که مامانی الهی قربونت برم خدایا شکرت اینو اگه صبح زده بودی پررنگتر بود انشالله با بتای توپ م ...

از بس كه شوهرم بيبي منفي ديده بود، دست دست كرديم، امروزم خودش پيشنهاد داد، گفتم بزار از بچه ها رخصت بگيرم😂😂

عزیزم باتوکل بخدا برو ازمایش ایشالا ک مامانی😘🤩🙏🏻

مرسي مهربون انشاالله انشاالله😘😍😍

انشالله كه مثل من نميشي ولي بترسيد از مسخره كردن ديگران اي بندگان😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂ترسيدم بخدااااا

از بس كه شوهرم بيبي منفي ديده بود، دست دست كرديم، امروزم خودش پيشنهاد داد، گفتم بزار از بچه ها رخصت ...

😂😂😂😂. برو بغلش کن بهش بگو بابا شدنت مبارک گناه داره هی بهش میگی آزمایش. وای حالتو خریدارم اینقد خودم ذوق کردم همه غمام یادم رفت به خدا 

وای خدا چقد خندیدم قربون تو برم مامان چیکا جون الهی آمین

خدانكنه عشقم. بخدا گوريل ديدي ميخواد راه بره پاهاشو چجوري ميذاره من مثل اون شده بودم 😂😂😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️