2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044754 بازدید | 684409 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميبينيد شما؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من فردا دوباره سونو دارم‌ استرادیول را۳تا میخوردم گفت ۴تا بخوردم پردنیزولون هم روزی یکی.گفت شنبه یا ...

من انشااله چهارشنبه هفته بعد ولی از جمعه شروع کنم به پروژسترون🤨

وایییییییییییییییی گریم گرفت نیلوفر جان مبارکت باشه مامان مهربون تبریک میگم عزیزم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 چقد ...

خودمم تو برزخم نميدونم گريه كنم يا نه😭😭 ميترسم كاذب باشه، خدا كمكم كنه براي آزمايش فردا. 

بخدا همينم بخاطر دلاي پاكتونه كه هميشه دعاهاتون پشتم بوده. انشاالله فردا قطعي خوش خبر باشم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
این بیبی چک پرنگ خیلی نمیشه مدیکور بگیر  ولی معلومه مبارکه

ممنونم عزيزم هنوز باورم نميشه، داغ داغ شدم

اين كه قشنگ مشخصه مامان خانم😍😍😍💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼مبااااااركه مطمئن باش صبح بزني پررنگ ت ...

مرسي عزيزم دعا كن صبح هم خوش خبر بيام، وگرنه داغون ميشم

مرسي كه كنارم هستيد😘😘😘 

ممنونم عزيزم هنوز باورم نميشه، داغ داغ شدم

من بي بي چكم مثبت شده بود ميخواستم بپرم بالا هي تا پاهامو باز ميكردم ميگفتم خاك تو گورت الان ميفته بچه🤣🤣🤣🤣مثل شامپانزه خوشحالي ميكردم😂😂😂😂اين حال خوب قسمت همهههههه ي منتظرا😍😍😍

خداياشكرت....❤️