2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست
چیکا جون انجام دادی به سلامتی؟احتمالا برای منم بعد از ان تی انجام بده.چجوریه چیکا جون؟با بیهوشیه؟درد ...

سلام گلم اينچه حرفيه راحت باش. اره عزيزم با بيهوشيه خيلي راحت بود چيزي متوجه نشدم اصلا فقط به هوش اومدم ١٠ دقيقه درد خفيف پريودي داشتم كه برام شياف گذاشته بودن. بيمارستان عرفان انجام دادم هزينش ٢٥٠٠ شد گلم ساعت ٩ رفتم اتاق عمل ساعت ١١ و ربع مرخص شدم 

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها دوستم امروز روز ۱۴انتقال سه تا جنین گذاشته ازمایش بتا داده ۴۳۲۶شده به نظرتون طبیعیه؟؟

ااااااای جوووووووووون.   ان شاالله بسلامتی. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بالاس انشالله که خیره ولی خب حتما با دکترش درمیون بذاره

اخه میگن مولار که میشه بتا خیییلی بالا میره

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
بچه ها دوستم امروز روز ۱۴انتقال سه تا جنین گذاشته ازمایش بتا داده ۴۳۲۶شده به نظرتون طبیعیه؟؟

احتمالا بسلامتي هر سه تاش گرفته😂من روز ١٤ بتام ٢٠٠٠ بود 

خداياشكرت....❤️ 
احتمالا بسلامتي هر سه تاش گرفته😂من روز ١٤ بتام ٢٠٠٠ بود 

یعنی اولین بتااون دوستمون که ۴قلو شده بود و ریداکت کرده نگفت بتاش چند بوده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

من دوقلو شدم بتام ۴۰۸۴ بود طبیعیه نترس دویا سه تاش گرفته😍

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
اخه میگن مولار که میشه بتا خیییلی بالا میره

الهی که اینجوری نباشه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

روز ۱۶ هم بتام ۲۴هزار و ۶۰۰ به بالا بود

بچه ها من زیاد دلدرد کمر درد پریودی دارم دکترم گفت برو سونو و ان اس تی بده زایمان زودرس نشی😭نگرانم کسی بوده مثل من درد پریودی داشته باشه

عه چرا گفتن واژینال نباشه؟ برا من واژینال گف ماما    

بهم گفتن قرصای واژینال استفاده‌ کنی باکتریهای خوب بدن رو هم از بین میبره و با همون قرصها عفونتت خوب میشه... 

به من اینجوری گفتن امروز و من هر وقت از این داروهای واژینال استفاده کردم اصن تاثیری نداشته اگرم داشته ی مدت کوتاه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام گلم اينچه حرفيه راحت باش. اره عزيزم با بيهوشيه خيلي راحت بود چيزي متوجه نشدم اصلا فقط به هوش او ...

سلام عزیزم ببخشید میشه بگین با کدوم دکتر سرکلاژ کردید؟

ان شاء الله بخوبی این دوران رو بگذرونی و نی نی ها رو بغل کنی