2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044357 بازدید | 684381 پست
مرسی عزیزم ولی من چون یدفعه نمیتونم بزارم کنار خطرناکه امروز نصف میخورم فردا یک چهارم  قطع میکن ...

عزیزم همین کار رو هم با متخصص عفونی مشورت کن گلم

منم بودم حتما میرفتم متخصص 

اگر تهران هستی دکتر یوسفی پور بیمارستان مدائن متخصص عفونی هستن و بسیار کاردرست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیستروسکوپی دارید؟! من امروز انجام دادم سوالی دارید بپرسید

عزیزم عملتون چطور بود؟ باکدوم دکتر هیسترو کردید؟ براشما هم مثل دوستمون کلی ازمایش و ویزیت باسه تا متخصص...بود؟

هیستروسکوپی دارید؟! من امروز انجام دادم سوالی دارید بپرسید

لکه بینی داری ؟من یکم گرفتگی و لکه بینی دارم شما مشکلی نداشتین؟من سپتوم کوتاه داشتم برداشتم فرق سپتوم و پولیپ چیه ؟

ممنونم قربونت برم خدا خیرت بده، نمیدونم چرا انتظار داشتم هفته 5 باشه فکر کردم صدای قلبشم میشنوم تاز ...

عزیزم ایشالله که بزودی صدای قلبشو میشنوی گلم نگران نباش. گلم یه سوال شما مشکل ایمنی داشتی؟ اگه آره حالا که طبیعی باردار شدی خداروشکر دکتر بابت ایمنی بهت چی گفت؟ یهو برام سوال شد اینایی که مشکل ایمنی دارن بعد طبیعی باردار شدن چکار میکنن😉 البته فکر کنم اشتباه گرفتم شما ایمنی مشکل نداشتی مشکلتون چیز دیگه  بوده در هر صورت گلم

ایشالله که به موقع نی نی رو بغل بگیری و به آرامش کامل برسی عزیزم التماس دعا

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام گلم من لکه بینی داشتم تا ۵ روز فکر کنم دکتر گفت طبیعیه البته من دو روز داشتم . خوب داخلو بخیه ز ...

اخه از لكه بيني بيشتره خيلي معذرت ميخوام پدم كثيف ميشه و لخته هاي ريز هم ميبينم ميترسم😔😔دكترم براي دوشنبه اينده بهم نوبت داده تو بيمارستان گفتن لكه بيني طبيعيه نميدونم منظورشون همين حالته يا نه😞😞

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان من جوابم اومد مثل اینکه کلی جهش دارم ث!! کسی تجربه داره؟ چه داروهایی لازمه؟  @زین ...

نازنین جون سلام

مشکلی نداری

فقط یکمی فاکتور cd56 از نرمال بالاتره

اونم خیلی کم

کلا برای خودایمنی هر کدوم از فاکتورا بالا باشه پردنیزولون میدن

و برای کسایی که مشکل شدیدتری داشته باشن سرم آی وی آی جی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻