2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044423 بازدید | 684389 پست
سلام دوستان کسی بوده با یه جنین باردار شده باشه تو این جمع؟؟؟

سلام ،تو این جمع رو نمیدونم ،ولی یه بار داخل مرکز اصفهان دیدم یه خانم با یه جنین دوقلو بار دار شده بود 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزيزدلم بد نيستم عزيزدلم الحمدالله. خودت خوبي؟ در چه حالي؟

خدا رو شکر انشالله همیشه سلامت باشی. منم خوبم دردای پریود دارم انشالله که خیره باشه برام. 😚😚😚😚 عزیزمی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها...خیلی ناراحتم...    بی بی زدمروز دهم منفی

نباید بی بی بزنی من که زدم گفتم اشتباه کردم الان یا گریه می کنم یا ته دلم امید داره. آزمایش میدی مرگ یبار شیون یبار. ان شالله که کاذب باشه آزمایشت مثبت بشه برای خدا کاری نداره

خدایا شکرت
علتش چیه؟ خلط گلو منم همیشه دارم ان شاء الله خیره

نمی‌دونم جونم میگن رفلاکس معده هسش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دخترا خیلی دلم تنگ شده هم دوره های من رفتن انتقال من هنوز درگیر دندونم هستم دعام کنین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم گریدش چیه تعیین جنسیتش کردی؟ کاش اونو انتقال میدادی شاید با همون مامان میشدی دیگه نیازی ن ...

سلام سارا جون گریدش آ وسه روزه 

نه تعیین جنسیتش نکردم 

اخه ب یه دونه دلم خوش نیست انتقال بدم یعنی ترسیدم چون دیدم همه دو سه تا انتقال دادن گفتم پس یه دونه نمیگیره 

گفتم اگه ابن سینام جنینام کم شد بیارم که حداقل بشه دو تا انتقال بدم 

سلام امروز سومم رفتم سونو کیست ۲۲ در ۱۹ داشتم یه ماه قرص ال دی نوشت اندو مترمم ضخیم بود برای اولین ب ...

روز سوم ضخامتتون چند بود  ؟ منم سوم پریودم 5بود دکتر گفت زیاده 

تا حالا این مشکلو نداشتم فک میکنم ب خاطر داروهایی که استفاده میکنیم زینب جون ب من گفتن زعفرون بخورم البته در حد اعتدال زیاد نه 

ایشالله، توروخدا با نینی تو دلت خیلی برام دعا کن عزیزم میدونم چقد سختی کشیدی تو حاملگیت نمیدونم چر ...

عزیزم اولا تبریک میگم بابت معجزه تودلت بعدم گلی چرااینقدرزودرفتی سونو آخه هفته پنجم که زوده بنده خداتازه گفته سلام منم هستم دیگه چیو میخواستی ببینی عزیزم من تازه اومدم تاپیک ولی قدمم برای شماخیربودتااومدم خبر بارداری شماویکی دوتادیگه رودیدم خیرباشه براتون همه چیزگلم

عزیزم منم فردا می رم پیش عارفی امیدوارم که به خوبی پیش بره من تازه اول راهم و برای اولین بار می رم ...

برا همسر منم دقیقا مثل همسر شماس، بله من اول رویان رفتم و فرستادن iuiک باردار شدم و پوچ بود سقط کردم و کفتن دوباره باید iuiکنی چون نتیجه گرفتی من قبول نکردم رفتم بهمن میکرو کردم و دو بار انتقال ک افت بتا داشتم بعد فهمیدن ایمنی بدنم خیلی بالاس ک جنین از بین میبره ، بری جای خصوصی مثل عارفی فوری بهت میگه میکرو ولی به نظر من یه بار iuiامتحان کن