2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم دوستم با ی جنین باردار شد الان ی دختر خوشکل ناز داره

توروخدا برام دعاکنید فردا نتیجه مشخص میشه ب دعای تک تکتون نیاز دارم اگه خدا بخواد فردا بهم میگن که پس فردا انتقال بدم

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
ما قبلا جوفتمون پیش دکتر ژیلا عابدی پانکچر شدیم و نتیجه نگرفتیک الان میریم پیش عارفی، من ک فعلا ...

عزیزم منم فردا می رم پیش عارفی امیدوارم که به خوبی پیش بره من تازه اول راهم و برای اولین بار می رم

عزیزم شما پیش عارفی iui انجام دادی یا جای دیگه ؟؟؟

و با توجه به این که حرکت a اسپرم همسرم خیلی پایین هست شاید ۱ باشه البته a+b 5 هست به نظر شما به من پیشنهادiui میده یا مستقیم برای میکرو اقدام میکنه؟؟

توروخدا برام دعاکنید فردا نتیجه مشخص میشه ب دعای تک تکتون نیاز دارم اگه خدا بخواد فردا بهم میگن که پ ...

انشالله  انتقالت مثبت میشع و مامان میشی زیاد استرس نداشته باش توکل کن بخدا اگه خدا بخاد باهمین یدونه جنین مثبت میشی عزیزدلم

عزيزم سلام شما بعداز سركلاژ لكه بيني داشتي؟ من امروز سركلاژ شدم دستمال ميكشم خوني ميشه طبيعيه؟

سلام مامان چیکا جون انجام دادی به سلامتی. حالت خوبه انشالله نی نی ها حالشون خوبه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤