2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سؤال منم هست نميدونم بعد انتقال فرتيل سي ام بخورم يا نه

تا زمانیکه جواب ازمایش مثبت بشه میشه خورد

من هم میخورم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
کاش هر کی میدونه بیاد بگه

تا زمان مثبت شدن ازمایش میشه خورد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ای وای چرا سقط شد؟سه بارم بابیھوشی انجام دادین؟ انشالله این دفعه مامان میشی

قربونت عزیزم 

نه همون بار که مثبت شدم 

گفتن شاید برای پولیپ باشه شاید 

که ماه پیش هیسترو کردم 

توکل بخدا

من با عارفی بیمارستان بهمن نوبت گرفتم ولی فکر کنم هزینه های ivf ابن سینا پایین تر باشه  فکر کن ...

نه عرفان هست دکتر عارفی

یعنی تسه شد؟ چندتاجنین داشتی؟کیفیت جنین هاتون چطور بود؟

اره عزیزم چهار تا جنین تشکیل شد  و کیفیتش ab و b بود اما جنین شناس راضی بود و روز انتقال هم گفت دوتا جنین خوب برات اوردم

اره عزیزم چهار تا جنین تشکیل شد  و کیفیتش ab و b بود اما جنین شناس راضی بود و روز انتقال هم گفت ...

میگم اونی که موقع انتقال جنین رامیاره جنین شناسه؟

برامن یه دختر جوون اومدیعنی جنین شناس اون بود؟

یا رب العالمین
اره عزیزم چهار تا جنین تشکیل شد  و کیفیتش ab و b بود اما جنین شناس راضی بود و روز انتقال هم گفت ...

شوهرمنم آزو هست ولی با سرنگ اسپرم گرفتن شوهرم میگفت خیلی درد داره وای به حال عمل

یا رب العالمین
طرازی

گلم سلام تبریک برای مثبت شدنت ایشالله بسلامتی این راه رو طی کنی گلم شما با دکتر علیرضایی مثبت شدین؟ کاری اینسری کردین که دو سری قبلی انجام نداده باشن براتون؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها همسایه دوستم20سال چشم انتظاربودن،الان بعد20سال طبیعی باردارشده،میگه از ترس کرونا خودش شوهرش تو خونه همش گرمی خوردن ،بعد20سال لطف خدا شامل حالشون شدباردارشد  قربون خدا کاراش بی حکمت نیست.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد