2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
مرسی گلم .آره دیدم قبلا بچه ها گفته بودن که زیاد نمینویسه  ویزیت آنلاین انجام نمیده ؟

فکر نمیکنم انجام بده

فکر کنم بهت گفتم یکی از بچه ها با دکتر زرنانی نوبت داشت و آزمایشات من رو برد نشون دکتر داد. اگه آنلاین ویزیت می کرد حتما منشیش می گفت. چون اون موقع به من وقت نداد و فقط گفته بود بخاطر شرایط کرونا، روزانه دکتر ۸ نفر رو ویزیت میکنه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
برنامه هایپری که شیر سویا خریدی اسمش چیه؟ من اسنپ وکوروش را دارم سرچ کردم نداشتن

عزیزم هایپرباز رو نصب کن من دوبار از  اونجا خریدم.اگه الان سفارش بدی فردا براتون میارن

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عهههه عزیزم اینجوری نگو من مطمئنم اگه بخوای میتونی چون خیلی بااراده ای آره میگن مثل سونو واژیناله ن ...

ممنونم توکل بخدا ایشالله دعاکن, ازامروز گفتم لب نمیزنم ببینم چیکار میکنم گفتم تا3ماه ببینم چه میکنم بعدبرم ازمایش💪💪💪

خیلی دعام کن وای فردا صبح میرم بستری شم دلمم یه طوریه

اخه اونقدری جعفری نداره که ضرر داشته باشه فقط دمنوش هارا بمن گفتن هرچیزی نخور ومخصوصا زعفرون

به خودمم دکتر تاکید کرد زعفرون پیازخام و سیر نخورم. گفت چیزای قاعده اور. مرسی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم هایپرباز رو نصب کن من دوبار از  اونجا خریدم.اگه الان سفارش بدی فردا براتون میارن

ممنونم نصب کردم ولی نیس شیر سویا مگه نیس اسمش؟پیدانمیکنم  باید برم سوپریا بپرسم یا کوثر اگه داشته باشه چون هیچوقت نخواستم ندیدمم

یا رب العالمین
اها من اینشو نمیدونم ولی زمانی که پرسیدم چجوری انتقال میدین گفت اینا مربوط به جنین شناسه که چند روزه ...

منونم عزیزم همچنین شما 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فکر نمیکنم انجام بده فکر کنم بهت گفتم یکی از بچه ها با دکتر زرنانی نوبت داشت و آزمایشات من رو برد ن ...

آره یادمه که گفتی .ولی ای کاش انجام میداد .یه سری آزمایش انجام دادم شد دو و نیم .الان زینبی بابا میگه که سی دی مارکر ها هم تا ۶ ماه بیشتر اعتبار ندارن .من واقعا نمیتونم هزینه ش رو جور کنم که بخوام تکرار کنم .ای کاش میشد از دکتری پرسید که نیاز به تکرار دارن یا ن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسرت خوبه ؟ چند کیلو بود پسرت تو یک ماهگی و قدش چقدر بود ؟ این واکسن برای عفو ...

ممنون خوبیم شکر اخرین بار ۵۰روزگیش ۴۴۵۰ گرم با لباس بود ۲۵روزگی قدش ۵۳بود دیگه قدشو نگرفتم  پسر شما چی؟