2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
اره عزیزم امید هممون به خداس ما تلاش خودمونو میکنیم اونم کمک میکنه چاره ایی ندارم من همسرم الان ۵ سا ...

ان شاالله این دفعه جواب میگیری،منم 10 سال منتظرم،امیدوارم خدا لطف شو بزودی شامل حالمون کنه دیگه از ته دلم منتظر معجزه ام.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من فردا دخترم رو بغل میگیرم‌ان شاالله.البته زینب جون از دیروز انقباض دارم.دکتر گفته اگه بدتر شد برو ...

ای جان دلم،خداروشکر قدمش برات خیر باشه عزیزم،عروسش کنی مامان گلی  ما رو هم از دعای خیرت موقع زایمان فراموش نکن ،10 سال چشم انتظاریم.  به راحتی زایمان کنی عزیزم.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم بهوش اومدم مردم و زنده شدم یکسره تهوع داشتم ..من از این نگرانم چرا فرستادش ازمایشگاه

طبق قانون میگن هر بافتی ک از بدن انسان دکتر جدا میکنه باید بفرستن آزمایشگاه بررسی بشه 

اصلا جای نگرانی نداره طبیعیه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
چیزی نخورد هیچی ....مال همسر شما چند بود؟چندتا تخمک وجنین شد؟

همسر من ۳۵ بود.من چن ذخیره ام پایینه سه تا تخمک داشتم دوتاش جنین کامپکت شد.الانم روز هشتم هستم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
در درجه اول گلم بلاست انجام ميدن.  منم دکتر علیرضایی هست زمانی که پرسیدم گفت تصمیم رو جنین شناس ...

مرسی عزیزم .من خودم خیلی دوست دارم دو مرحله ای انجام بدم .ولی خوب مام اینجوری انتقال نمیده.به خاطر همین بهم گفت معمولا دو جنین بلاست انتقال میدیم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اونجا رادیدم داشت ولی من دیگه اونجا نمیرم

به هایپر مارکت ها یه سر بزن .معمولا سخت گیر میاد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان گلی ها که پسر دارین،قند عسل دارین،امروز روز جهانی گل پسره  دلشون شاد لبشون خندون وتنشون سالم باشه همیشه  خدابه هرکسی که داره ببخشه واونایی که ندارن به زودی نی نی پسر داربشن  پسرناز پسرناز پسر یه غنچه باز  

ان شاالله این دفعه جواب میگیری،منم 10 سال منتظرم،امیدوارم خدا لطف شو بزودی شامل حالمون کنه دیگه از ت ...

ایشالا از ته ته قلبم از خدا میخوام اول به تو نی نی بده. بهت افتخار می کنم که ده سال چشم انتظار بودی. من خیلی زود ناامید شدم. شما ها الگویید