2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم ۱۶ ، ۱۷ من انجام دادم و با بی هوشی و هیسترو ک هیچی نفهمیدم

عزیزم من دیروز خیلی درد و تهوع داشتم انجام دادم بعدش خونریزی داشتی؟من سپتوم داشتم فرستاد ازمایشگاه شاید بخاطر اون بوده 

[QUOTE=190853168]@نفس1372   سلام عزیزم میگم شما اسم داروخانه ای که استرادیول گرفتی رو نمی دونی؟ ...

سلام گلم، اره باید یکم برم، اما میگن استرادیول کمیاب شده چون شنبه سوم پریودمه و میخام برم شیراز پیش دکترم سونو شم و برام این قرصو می نویسه چون وقتی ندارم دنبال قرص بگردم میخام زودتر پیدا کنم که شنبه معطل قرص نشم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دخترااا یه سوال برا انتقال جنین هم باید قبلش آزمایش کرونا بدیم؟؟؟

آره باید دو روز قبلش تست کرونا بدیم. جنین ها رو همون صبح عمل از فریز در میارن. البته از من بلاست سیت 5 روزه بود همون موقع در آوردن. انگار بعضی ها که سه روزه آن دو روز زودتر درمیارن و میذارن تا باز هم کشت بشن. بازهم دقیقش رو از مرکز بپرس

عزیزم من دیروز خیلی درد و تهوع داشتم انجام دادم بعدش خونریزی داشتی؟من سپتوم داشتم فرستاد ازمایشگاه ش ...

اره داشتم البته ک بی فایده بوده برام چون دوباره یه سپتوم رویت شده تو عکس رنگی و دکتر عارفی میگن دوباره باید هیسترو بشی و سپتوم بردارم بعد انتقال بدی

سلام من شما رو یادمه دفعه اول که انتقال دادین من تو تاپیک بودم بعد اون بازم انتقال دادید؟ دکترتون ...

سلام عزیزم بله یه بار دیگه هم انتقال دادم که نشد

دکترم قاضی بود الان مشایخیه

میشه بپرسم هزینش چقد شد؟و اینکه درد داشت؟

شما تا حالا انتقال دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اهان اون بیهوشی نداره دیگه؟؟ واییی گاهی ازمن بپرس ببین رعایت میکنم شیرینی نخوردن؟ شرمنده شم ازخودم. ...

نه نداره

ای شکمو☺️☺️

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره باید دو روز قبلش تست کرونا بدیم. جنین ها رو همون صبح عمل از فریز در میارن. البته از من بلاست سیت ...

تست چی خون یا بینی؟برا من ۳ روزه س و همون ۳ باید انتقال بدم چون کیفیتش خوب نیست😭

منم میخوام همینو بدونم قبل iui تست خون دادم میخوام بدونم قبل انتقال چیه

عزیزم من جنین غریزی داشتم ،قبلش داروهاشو یک ماه مصرف کردم،روز انتقالی ناشتا بودم،نمیدونستم تزگشنگی هم هلاک شدم،ولی تخت بغلتیم رحم اجاره بود گفت کله پاچه خوردم،چندباربرای دیگران انجام داده بود و نی نی هاشم بدنیا اومدن،قبل انتقال هم آز نداشت،نه درد داره نه بیهوشی،جنینام فریزی بودن،وقتی از فریز اومدن بیرون متاسفانه یکی موند گرید بی باهم رنگ امانشد..

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد