2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684405 پست
ببین گرید a گرید b گرید c  داریم حالا چند سلولی داریم مثلا گرید آ ۸ سلولی یا گرید آ ۶ سلول ...

سلام عزیزم.میشه برامنم توصیح بدی

من ۱۳جنین دارم باگریدa b cولی نوشته توبرگه فریزم ۴سلولی

یعنی ب دردنمیخورن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یزد هم مرکز ناباروری پیشرفته ای داره و دکتر افلاطونیان رو خیلی تعریف میکنن اونجا به شما نزدیک ...

تهران برام راحت تره چون ۱۰ سال اونجا زندگی کردم دوساله اومدیم اهواز 

همه جا رو بلدم و دوست و آشنا زیاد دارم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم اشک منم در اومد 😍😍😍😍😍 از این اشکا برای شما و همه آرزو میکنم 

مرررسی عزیز دلم انشالله قسمت هرکسی که منتظر بچه 😍😍😍😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
موقع استراحت بعد از انتقال باید همیشه دراز بکشیم؟ یامیتونیم بشینیمم؟ موقع خوابیدن من به پهلو ها هم ...

نه کی گفته همش باید دراز بکشی. من که بیشتر ایستاده بودم یا نشسته. اونم از روز اول انتقال چون تدریس انلاین داشتم نمیتونستم در حین تدریس دراز کش باشم. خواب هم راحت باش . هنوز اون جنینا که بزرگ نشدن که بخوای واسه شکل خوابیدن نگران باشی. منکه همه طور میخوابیدم فقط چند روز بخاطر عفونت جای آمپولم مجبور بودم بیشتر رو پهلوی چپ بخوابم چون طرف راستم بخاطر عفونت خیلی درد میکرد نمیتونستم رو اون طرف بخوابم. بعدش که خوب شد دیگه عادی و به همه شکل میخوابیدم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ای وای ببخشیدعزیزکم😁😁وای چه سوتی بدی😬😬😬 ایشالله دومادش کنی یه عروس نجیب بیاری انشالله

فداتشم عزیزم عیب نداره شمادخمل طلا بیار عروسم بشه مثل خودت مهربون وشیطون باشه 😍😍😍

بچه ها گونال اف یعنی اصلا هیچ جا نداره؟ بعد داروش یخچالیه؟  

اره عزیزم داروهای تحریک تخمدان همشون یخچالی اند. و گونال هم فکر نکنم پیدا کنی اینجا بچه ها از زمستون پارسال میگفتن دیگه پیدا نمیشه. اگه هم پیدا بشه میگن احتمالا شرایط نگه داریش رعایت نشده البته داروخونه ها میگن. میخوای بازم برا اطمینان از سامانه دارویی ۱۹۰ بپرس. اگه جایی باشه راهنماییت میکنن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه کی گفته همش باید دراز بکشی. من که بیشتر ایستاده بودم یا نشسته. اونم از روز اول انتقال چون تدریس ا ...

نی نی شما به سلامتی پسره یا دخمر؟؟؟؟

یادته اوایل علائم داشتی یا نه؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
سلام عزیزم، خوبی؟ گل پسرات خوبن؟ نازنین جون من شیرخشک میدم همه چی میخورم😅 البته شیر ندارما وگرنه ...

سلام عزیزم ممنونم خوبن فداتشم ، عه نینی شماهم شیرخشک میخوره ..ازاین نظر راحته برای شما من بخیه هامم خونریزی کردن فکر کنم  از بغل کردن وراه رفتن زیادیه 🤕

چشم فداتشم قابل باشم حتماحتما دعات میکنم بخداخیلی بیادتونم. شماهاتمام شرایط سخت همیشه کنارم بودین وه ...

مهربون جون فعلا که دیگه خون نمیاد همون ظهری بود.الان تبدیل شده به لک های سیاه و قهوه ای .اگه فردا در همین حد یا کمتر باشه دیگه نمیرم.

دعا کن برام .تا دکتر هم دو ساعتی راه دارم.دعا کن راه نیفته جلو پام