2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044758 بازدید | 684410 پست
ممنون عزیزم ایشالا خدا لطف شامل حال هممون بشه ..اینقدر خسته شدم از دکتر و عمل بریدم حالی برام نمونده ...

هممون همینیم گلم ،فقط خدا خودش بهمون توان بده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونریزی دارم اره خیلی اذیت شدم یکسره بالا می اوردم ..من واسه خراش رفتم سپتوم تشخیص داشت برش داشت برد ...

عه چرا؟ نگفته بودن 12 ساعت اینا چیزی نخوری؟ یا از اثرات هیسترو هس؟

من سر عمل اولم چون یهویی شد و شام  خورده بودم بعد عمل خیلی بالا اوردم ولی تو پانکچر چون نخورده بودم چیزی خیلی راحت بودم برا همین گفتم ببینم از اینه یا اثر هیسترو هس؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
توکل بخدا خودمم دیدمش گفتم صد بارم انتقال میدادم با این نمیگرفت ..ولی چطور با سونو مشخص نشد؟علت به و ...

ان شاالله با همین دیگه حل میشه و اتقال بعدی مامان میشی گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستانی که رویان میرید به شما هم کیفیت جنین هاتون رو نگفتن به من فقط تعداد گفتن ولی اینکه چه گ ...

سلام بله رویان در مورد گرید چیزی نمیگه مگر اینکه خودت بپرسی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم ،حالا یه سر میزنم سازمان خون ببینم چی میشه @زینبی_بابا   فکر میکنم از قبل از عید تا الان تعرفه ها ۴۰ درصد زیاد شدن

ممنون عزیزم۴تومن شد ..من قبلا عکس رنگی انداختم سونو شدم مشکلی نبود نمیدونم سپتوم کوتاه از کجا اومد ف ...

عزیزم شما تهرانی؟ کاش تبریزم میدونستم چند میشه هزینه اش. منم سونو عکس رنگی و.. هیچ وقت مشکلی نداشته. کاش با همینا میتونستن بفهمن دیگه این همه هزینه و جونمونو نمیذاشتیم. راستی هیسترو بخیه اینا نداره ک نه؟

آستاره جون سپتوم باعکس رنگی تشخیص داده میشه عزیزم

مرسی گلم ،من قبلا عکس گرفتم که خدا رو شکر مشکلی نبود 

عزیزم وقتی خدا بخواد غیرممکنی وجود نداره. من سراغ دارم حتی طبیعی باردار شده. نمیخوام امید الکی بدم ا ...

افرین چقد خوب گفتی مخصوصا جمله اخر و دی اف آی نرمال. الهی ک هیچ وقت هیچ کدوممون از لطف و رحمت خدا ناامید نشیم

فدات شم عزیزم نگران نباش گلی ان شاالله همه چی به خوبی خوشی پیش میره منم رفتم ایمنی انعقادیا رو با ک ...

من شکمم خییییییلی نافرم از زیر ناف قلمبه شده بدجووووور. اثر امپولاس ب نظرتون؟ چیکارش میتونم بکنم؟

برای بعضی معلوم میشه برای بعضی که سپتوم کوچیکه نه! برای من تو عکس رنگی نبود ولی یکبار که دکتر سونو ...

عزیزم شما عمل کردی سپتومو؟ منم دارم خیلی کوچیکه دو تا دکتر میگن عمل نمیخواد دکتر عارفی میگه باید عمل کنی نمیدونم چیکار کنم

گیسو جان منم عکس رنگی نداشتم تا حالا، به دکترم گفتم گفت نه ما به عکس رنگی کاری نداریم😐 ازمایش ایمن ...

عزیزم دکترت کیه ؟ کدوم‌مرکزی ؟ من‌ابن سینا رفتم با ویزیت اول عکس رنگی برام‌نوشت .‌با اینکه یه دختر دارم‌ و گفتم سابقه نازایی نداشتم

خدای من خدای معجزه هاست . 
چرا عزیزم دوتا ریداکت کرددی؟ درد هم داشت؟ کجاانجام دادی 

اولی و خودم تو ۱۲ هفته ریداکت کردم...دومی و چون کیسه آبش یه مدت بعد ریداکت اول پاره شد توی ۲۰ هفته مجبور شدم ریداکت کنم..‌.

ریداکت اولم چون با بیهوشی بود هیچی نفهمیدم بعدشم دردی نداشتم ولی قل دوم و چون بچه بزرگ بود و بیهوشی نداشتم یکم درد داشت...

من دومین ریداکت و پیش دکتر رحیمی شعرباف که واقعا فرشته نجات من و بچم بود انجام دادم انشالله خدا عمر طولانی بهش بده...

حرف اول و تو ریداکت در ایران میزنه،،خیلی از بچه ها ی اینجا هم پیشش میرفتن و یا مث من ریداکتشون با ایشون بود...‌

بچه ها میشه کمکم کنید من امروز به حساب آخرین پریودم 5 هفته و 3 روزم رفتم دکتر جنین رویت نشد فقط ساک ...

نیلدا جون عزیزم منم ۵ هفته و ۴ روز رفتم‌فقط ساک رو دید گفت قلب تشکیل نشده ۸ هفته بیا ولی دکتر گفت خیلی خودتو تقویت کن البته گرمی نخور . آخرای ۸ هفته رفتم‌ قلبش تشکیل شده بود .الان خوابیده ۶ سالشه 😊

تو رو خدا استرس نده . من و شوهرم اون سه هفته رو زندگی نداشتیم . الان فهمیدم‌که یه چیز خیللللی عادیه . روند رشد همینه

خدای من خدای معجزه هاست .