2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044571 بازدید | 684399 پست
جنین و کیسه زرده نبود قربونت برم قلب که هیچی

ساک رو دیده نگران نباش توکلت بخدا باشه

آرامش داشته باش

بادوم  خیلی بخور 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما مطب دکتر صالحی میرفتین؟ خودشون خواستید بهشتی انجام بدین یا دکتر گفت برید اونجا؟

نه خودمون رفتیم بهشتی عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
آخی عزیزم هنوز هم درد داری؟  گلم سپتوم یه زایده مادرزادیه ربطی به دارو اینا نداره که داخل رحم ...

نازنین جون با عکس رنگی تشخیص داده نمیشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی قربونت عزیزم انشالا برای شما هم چیزی نیست و زودتر مثبت میشی

مرسی گلم انشالله 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دلارا جون سلام خوبی عزیزم ؟ میگم شما میدونی که معیار تشخیص جنین شناسی برای بلاست شدن چیه ؟

سلام عزیزم خوبین؟نه متاسفانه من نمیدونم. فکر کنم زیادی تخصصیه.شاید زینبی جون بدونه.

من قبلا فکر میکردم بستگی داره به گرید جنین .فکر نمیکردم جنینای من بتونن بلاست بشن .راستش منم گیج شدم اخه یسری موارد ادم میبینه که با وجود جنین عالی با گرید عالی و اینکه طرف هیچ مشکلی نداره ولی بازم جنین بلاست نمیشه و اینکه اصلا جنین شناس از کجا میتونه متوجه بشه جنین میتونه بلاست بشه یا نه. از نحوه رشدش یا ظاهرش؟یا مورد دیگه ای هست 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه خودمون رفتیم بهشتی عزیزم

ممنون انشالله جواب میگیری دکتر صالحی خیلی کارشو بادقت انجام میده مطمانا الکی نفرستادتون برامیکرو به ماهم‌گفت باید تکرار کنید تا جواب بگیرید.

یا رب العالمین
دیگه میخوام بخوابم صبح دوباره بارمیزارم

اب زیاد بریز توش بزار رو گاز با شعله خیلی کم تا صبح. در قابلمه رو هم بزار . خودش میپزه .من همیشه همین کار رو میکنم. واسه کله پاچه هم همین کار رو میکنم معمولا. بعد صبح که پاشدی دیدی پخته کامل اما آبش زیاده زیرش رو بلند کن تا ابش کمتر بشه

ممنون انشالله جواب میگیری دکتر صالحی خیلی کارشو بادقت انجام میده مطمانا الکی نفرستادتون برامیکرو به ...

توکل به خدا ان شاءالله همه نتیجه بگیریم عزیزم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عه پس اونجا هم‌که ارزون نیس بدون داروها؟

نه با دارو و کلی آزمایش شش هفت تومن عزیزم

نه با دارو و کلی آزمایش شش هفت تومن عزیزم

اهان من داروهام هم‌گرون شدن ایندفعه.

نمیدونم‌چرا من چون مطب میرم‌گاهی حس میکنم کمتر از بقبه ازمایش وچیرای دیکه دارم بچه های اینجا اکثرا عکس رنگی هیسترو وکلی ازمایش اونوقت من هیچی ندارم گاهی میگم‌نکنه دکتر یادش میره  

یا رب العالمین
دوستان اگر کسی با آی وی اف باردار بشه میتونه  طبیعی زایمان کنه یا باید حتما سزارین بشه؟؟؟

عزیزم چند تا از دوستان تو همین تاپیک طبیعی زایمان کردن. منم میخوام اگه خدا بخواد و مشکلی نباشه طبیعی زایمان کنم. دکتری که تو شهرمون برا زایمان هم تحت نظرشم میگه میشه طبیعی. زینبی جون هم میگه میشه

سلام عزیز دل. خوبم خدا رو شکر فقط چشم انتظار که این روزا هم بگذره. خودت خوبی 

فدات عزیزم روز چند انتقالی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍