2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044756 بازدید | 684409 پست
سلام به همگی  بچه ها جواب تست منم اومد و خدارو شکر مثبته

ای جاااان مبارک مامان گلی   دعا کن ما هم این روزا به زودی ببینیم.  خداروشکر عزیزم مامان شدنت مبارک  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خدا دلت شاد کنه که دلم شاد کردی.والا من همزمان با آمپول پروژسترون امپول انوکسان هم میزنم.اندومت ...

اصلا نگران نباش ،باور کن خیلیا رو تو گروه ها دیدم کامپکت مثبت شدن ،جنین ۴ روزه اونم کامپکت عالیه

من به خاطر شرایط خاصی که خودم دارم باید بلاست باشه و کامپکت نمیشه چون امتحان کردم و اگه دیدی تو کامنتا هی میگم جنین خوب کم دارم چون مجبورم بلاست انتقال بدم وگرنه رحمت اوکی باشه دیگه نگران چی هستی برد مثبتی، فقط حواست باشه تا قبل انتقال گرمی بخور و بعدش زیاد گرمی نخور، سه روز اول هم حتما استراحت بکن

واسه منم دعا کن این هفته انتقال دارم

نیلو جان اشک توی چشمام جمع شد کاش اینجور باشه. والله باز جو گرفتم دیروز توی گوگل سرچ کردم یکی گفته ب ...

منم یه شب تب و لرز شدید داشتم فکر کردم کرونا گرفتم ولی صبح قطع شده بود روز ۸ انتقالم بود فکر کنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ببین ۴ سلولی هم خوبه هم معمولی اگه گریدش خوب باشه ،تو محیط آزمایشگاه وقتی از فریز درمیارن میزارن ببی ...

بنظرم تو این راه هیچ چیز صد در صدی وجود نداره. من دوستم جنیناش ۸ سلولی بودن دفعه اول گذاشتن بلاست بشه اما نشدن .مرکز بی تجربه ای هم نبود . تو ابن سینا بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوستان کسی هست که بیمار دکتر زرنانی باشه ؟  لیست آزمایشاتی رو که مینویسه میخواستم  ...

عزیزم من پیش زرنانی رفتم ولی کلی شرح حال پرسید تا آزمایشها رو نوشت هر چقدر هم اصرار کردم کامل ننوشت 

الان برات میزارم

ان شاءالله عزیزم.کاش میخوابیدم یه هفته دیگه بیدار میشدم خخخخ

کاش ولی بازم گذشت فردا روز هشتیم این روزا هم میگذره برات دعا میکنم اگه لایق باشم گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
والا چی بگم من یک شب تا صبح ۲ دوتا پتو روم بود لرز شدید آخرشم شوهرمو بیدار کردم رفت نبات سفید خرید آ ...

روز چند انتقالت اینجوری شدی؟ وای پس تو هم لرز داشتی ای جانم پس منم به فال نیک میگیرم 😍😍😍 انشالله که زود ضخامتت عالی بشه و انتقال بدی گلم زود زود مامان بشی و صحیح و سلامت باشه

منم یه شب تب و لرز شدید داشتم فکر کردم کرونا گرفتم ولی صبح قطع شده بود روز ۸ انتقالم بود فکر کنم

جدی کاشکی برام یه نشونه باشه مال من شب ششم اینجوری شدم 😍😍😍