2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044575 بازدید | 684400 پست
مرسی گلم  ..تیکر بارداریمو؟

مبااااااركه عزيزم😍 خداروشكرررر🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اینجا دیدم بچه هامیگن ویتامین سی بعد انتقال نخورید ولی توبرگه ای که دفعه قبلی به من دادن نوشته بود س ...

بخور عزیزم.من تا دلت بخواد ویتامین سی خوردم.پرتقال و نارنگی و لیمو شیرین و ترش و گوجه. کلا مهر ماه فصل مرکبات بود که سرشار از ویتامین سی هستن. تازه فرتیل سی ام رو هم بعد از انتقالم هم خوردم که ویتامین سی از مواد اصلیشه. همه جی بخور به اندازه بخور  فقط چیزای قاعده اور سعی کن نخوری. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به مبارک باشه انشالله سالم بیاد بغلت فک کنم دوقلو باشه 🤩عزیزم دفعه اولت بود دکترت کی بود مکمل چی ...

ممنونم عزیزم 

اره دفعه اولم بود دکتر تهرانی نژاد بود مکمل هم بهم فموبرا داده بودن

والا امروز پریود شدم چند روز دیگه میرم مرکز صحبت کنم با دکترم ببینیم چه نظری داره اینسری چکار کنم که ...

برو انشالله که خیره و بهترینا برات اتفاق میفته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ترشح و اینا نداشتی از همون اول؟  روزای اول استراحتت چه طوری بود مثلا من پاهامو خیلی بالا پایین ...

ترشحاتم یه کم غلیظ شده بود البته روز دهم یه لک قهوه ای دیدم که خیلی منو ترسوند اما فقط همون روز بود 

استراحتی که بهت میگم نه استراحت مطلق پا میشدم مینشستم ،راه میرفتم من کلا زیاد نمی تونم یه جا اروم بگیرم😄 فقط کار خونه انجام ندادم 

خانم ها یه سوال ماها که ای وی اف میکنیم میشه بارداری خارج از رحم داشته باشیم

سلام بله امکانش هست. یکی از دوستان تاپیک دوتا جنینش براش گرفته بود یکی توی رحم یکی هم خارج رحم. که با عمل اون خارج رحم رو بیرون اوردن .اون داخل رحمی براش موند.

ولی شما منفی فکر نکن.قرار نیست برا یکی خارج رحم شد برا شما هم همونطور بشه

سلام به همگی  بچه ها جواب تست منم اومد و خدارو شکر مثبته

سلام عزيزم مباركت باشه، خداروشكر🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
برو انشالله که خیره و بهترینا برات اتفاق میفته

مرسی عزیزم ایشالله.همچنین برای شما ایشالله بزودی شرایطت اوکی شه و انتقال بدی گلم و مامان شی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوست عزیز منم موقع انتقالم بدون سنو بود  نگران نباش خدا هرچی بخواد همون میشه اینا همش وسیله ست ...

فدات انشالله کد مثبت میشی گلم. توکلم به خداس ممنونم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من یکی از دوستام بتاش خوبم رفته بالا ۳۴۰بوده حالت تهوع هم کمی داشت  ولی رفته ساک بارداری بببینه ...

فکر نکنم با این بتا هنوز چیزی مشخص باشه ولی اگه پایین اومده باشه احتمال سقط هست اما خارج رحمی رو نمیدونم

مرسی عزیزم ایشالله.همچنین برای شما ایشالله بزودی شرایطت اوکی شه و انتقال بدی گلم و مامان شی.

انشالله عزیزم😘😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد