2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044568 بازدید | 684399 پست
من دوساعته بارگذاشتم هنوز ابه ژله وچربی نداره  بوش هم بده میترسم نتونم بخورم

وقتی کامل بپزه ژله مانند میشه و چربیش میاد رو اب. دیگه سلیقه ایه. اگه کله پاچه دوس داشته باشی اینم دوس داری

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی ؟ زینب جون آزمایشات apcr  cd16/cd۵6  cd5 &nbs ...

ببین گلم آزمایش ایمنی هر 6 ماه تغییر میکنه و اونهایی که گفتی هم مهم هستن، سازمان انتقال خون انجام نمیده که مناسب تر بشه؟؟؟ 

@زینبی_بابا     سلام عزیزم این درسته که برای انتقال با سونو بهتره و آمار مثبتش بیشتره& ...

سلام عزیزم نه گلم به مهارت دکتر بستگی داره ولی گاهی (همیشه نه) پیشنهاد میشه بعد از دو تا انتقال منفی سومی با سونو باشه

ببین گلم آزمایش ایمنی هر 6 ماه تغییر میکنه و اونهایی که گفتی هم مهم هستن، سازمان انتقال خون انجام نم ...

نمیدونم انجام میده یا نه گلم .فقط میدونم آزاد هستن 

از طرفی پزشک ایمونولوژی رویان بهم گفته بود که سی دی مارک‌ر ها رو فقط رویان انجام بدم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونتون برم دستت درد نکنه والا من اصلا اطلاعاتم خیلی ضعیفه نگران شدم اتفاقا منم اسم چندتا دکتر معرو ...

قربونت گلم .نمیخواد الکی نگران باشی .فقط به نی نی فکر کن 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فدات انشالله کد مثبت میشی گلم. توکلم به خداس ممنونم

سلام عزیزم حالتون خوبه؟ امروز در چه حالی هستید؟من پس فردا موعدمه کمی نگرانم.هیچ علامتی هم جز درد چند لحظه ای زیر دلم ندارم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام عزیزم حالتون خوبه؟ امروز در چه حالی هستید؟من پس فردا موعدمه کمی نگرانم.هیچ علامتی هم جز درد چند ...

سلام گلم خوبم. والا منم هیچ علایمی ندارم جز یه لحظه های خیلی کمی درد زیر دل. پری شبم لرز گرفتم بدجور ولی دیشب نه منم تا آخر این هفته موعده پریمه. انشالله که خیره برامون واقعا به علایم نیست اینجور که تحقیق کردم هر کس یه جوره انشالله مثبتیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من دوساعته بارگذاشتم هنوز ابه ژله وچربی نداره  بوش هم بده میترسم نتونم بخورم

عریزم باید بزاری حد اقل یه روز کامل بپزه  بعد از صافی رد کن  روغن روش رو جدا کن و آب زیرش رو به عنوان آب قلم بذار فریزر و تو غذاهایی مثل سوپ و قورمه سبزی و آش بریز...نوش جان

سلام گلم خوبم. والا منم هیچ علایمی ندارم جز یه لحظه های خیلی کمی درد زیر دل. پری شبم لرز گرفتم بدجور ...

لرز نشونه خوبیه ها😉😉😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد