2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
ایشالله که خیره عزیزدلم. خواستی برای عفونتت اینکارکن:روغن حیوانی اصل اب کن بازرده تخم مرغ وکمی نمک ق ...

ااای جانم اشکالی نداره عوضش خدا باهاته. خودش بهترین خیرو مصلحتشو میفرسته برات.

خیییییلی ممنونم. دعا کن برام اگه اینی که گفتن نتیجه نداد حتما استفاده می کنم ازش. ب منم گفتن 3 واحد روغن زیتون و 2 واحد عسل و ی عدس زاج قاطی کنم با سرنگ بزنم یک شب در میان. یک ماه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکی از دوستام بتاش خوبم رفته بالا ۳۴۰بوده حالت تهوع هم کمی داشت  ولی رفته ساک بارداری بببینه هیچی نبوده و دوباره از بتا گرفتن ازش گفتن یا سقط شده یا خارج از رحمی. بوده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم خیلی بهت تبریک میگم الهی که تمام مراحل پیش روتم بخوبی و با آرامش کامل طی کنی و به موقع بغل بگر ...

مرسی عزیزم.ایشالا توهم بزودی این حسو تجربه میکنی

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
ای خدا به به چه بتای تپلی مبارکه باشه عزیزم انشالا بارداری براحتی بگذره مامان جون عز ...

من شیرازم دکتر زهرا شمالی..انتقال اولم جنینام سه روزه بودن...سه تا

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
خانم ها یه سوال ماها که ای وی اف میکنیم میشه بارداری خارج از رحم داشته باشیم

من چون دو بار سابقه خارج رحمی داشتم از دکتر خودم و هم از اورولوژ همسرم پرسیدم گفتن خییییلی احتمالش کمه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من یکی از دوستام بتاش خوبم رفته بالا ۳۴۰بوده حالت تهوع هم کمی داشت  ولی رفته ساک بارداری بببینه ...

اخه فک کنم هنوز زوده برا دیدن ساک چرا این حرفو گفتن بهش. به من دکتر میگف بتای بالای 1500 اگه دیده نشد خارج رحمیه

من شیرازم دکتر زهرا شمالی..انتقال اولم جنینام سه روزه بودن...سه تا

مبارکه عزیزدلم ایشالا سالم بغل بگیریش 🌹

عه شما هم شیراز میکرو کردین ؟دکتر خوبی هست شمالی؟مشکلت چی بود.؟خودت نخاستی بلاست بشن؟