2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684411 پست
نه فک کنم پنج شنبه پانکچرم بشه  

آهان. آره من همون روز همه کارامو کردم با همسرت برو چون اونم باید امضا کنه یا زنگ بزن مرکز بپرس میشه همسرم صبح عمل بیاد امضا کنه من همه کارامو  روز ۱۲  کردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم خودت متوجه شدی با سونو بود یا خودشون گفتن من اصلا نمیدونم با سونو بود یا نه 😣

ن خودشون گفتن و سونو که میکردن میدیدم از رو‌شکم بود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
والا نچرخوند یعنی اینقد خنگ بودم که نفهمم چرخونده. آخه گفت مثانه پر پر باشه 

مانیتور نیاوردن؟ معمولا نشون میدن صفحه مانیتور میگن این جنیناته که گذاشتیم

یه صلوات مهمونم کنید
من روز اول و دوم خودمو نگه داشتم که دشویی بزرگ نیاد ولی نشد😄

منم دفعه دوم اونطوری شدم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
@زینبی_بابا     سلام عزیزم این درسته که برای انتقال با سونو بهتره و آمار مثبتش بیشتره& ...

عزیزم بهش فکر نکن ثابت نشده که کدوم بهتر با سونو واسه دکتر راحت تره ولی از نظر نتیجه فرقی نداره

یه صلوات مهمونم کنید
دكتر انصاري پور خودش قبل انتقال دو تا انتي بيوتيك ضد باكتري ميده كه باكتري تو رحم نباشه كه شانس را ك ...

مرسی که جواب دادی عزیزم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
مانیتور نیاوردن؟ معمولا نشون میدن صفحه مانیتور میگن این جنیناته که گذاشتیم

نه یه مانیتور بالا سرم بود ولی چیزط نشون نداد فقط قبلش جنین شناس بهم جنینا رو توی یه مانیتور بیرون اتاق انتقال نشون داد و نوع این چیزاشو گفت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤