2777
2789
عنوان

زندگی با پدر معتاد

113 بازدید | 17 پست

خدا برآ هیچ کسی نخواد،20 سال داریم با معتادیش میگذرونیم 5بار فرستادیمش کمپ ادم نشد مث یه یتیمم تو خونه مامانم 6ماه بدون بابام زندگی کرد خرجی همچیو در میاوردیم  با دیسک کمرش میرفت شبانه کار میکرد اشکش در میومد چون امید داشتیم ب خدا ولی نشد امیدمون برید از زندگی 350 بخدا پول داشتم همشو رفته مواد گرفته بهم نمیده پولمو  اخه چه گناهی کردیم مامانم حیف شد جونیش  دعا کنید فقط بمیره ما راضی هستم به مردنش این پدر برای من یدونه دفتر نگرفت لباس نگرفت مامان مثل چی میره جون میکنه میره خونه کاری دستشویی های مردمو تمیز میکنه برا 100تومن پول دعا کنید یا بمیره یا ما از این زندگی نجات پیدا کنیم  تهدیدمون هم میکنه بهمون میگه با چاقو کله هاتونو میبرم چون  شوهر خواهرش با بچش و اجیش عم همین کارو کرد مارو هم مبخاد بترسونه من با سن 16سالگیم اخه چه گناهی کردم داداشم ابجیم مامانم اگر خدا بزرگه چرا ب ما نگا نمیکنه اخه چرااااا 😭😭😭🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینکاری ک‌میگمو بکنید یروز برین بیرون زنگ بزنید اورژانس اجتماعی یا پلیس شرایطو بهشون بگیم که هم می‌کشه هم تهدید می‌کنه بیان ببرمش اونا میان میبرنش شما هم از اون خونه برین تا نشونی از شما نداشته باشه والا حداقل جونتون و روان تون که آروم هست برین ی شهر دیگه اصلا تنها راهتون همینه

کاش مادرت واسه مرد معتاد سه تا بچه نمیاورد بدبخت نمیکرد خدا نجاتتون بده

اخه مامان ما با بدبختی بزرگ کرده مارو با  ابرو  اخه این بی پدر این کارو کرده با زندگی مامانم ایشالا خیر نبینه پدر مادرش ک شیر گذاشتن تو دهن این 

هی میگه بزارید تا عید بزارید تا عید اخه از کجا پول اجاره خؤنه بیاریم هچ کسی کمکمون نمیکنه هیچ کسی ...

عید چه خبر مگه قراره بشه عزیزم شما چند نفر هستین کوچکم نیستین بلند شین برین ی شهر دیگه زندگی کنید حتی اگر نمی‌خواین پدرتونو بدین دست پلیس پس ی روز برین دیگه برنگردین برین یشهر دیگه بخدا من طرف میشناسم چهارتا بچه بودن مادر مریض پدرون سالها ولشون کرده بود اونام رفتن ی شهر دیگه و تونستن خونه اجاره کنن الان ماشینم خریدن