2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044334 بازدید | 684378 پست
یکی از بچه های این تاپیک مهربون ۲۱ این مشکل رو داشت دیروز گفت دکترش سیکلی رو براش درنظر گرفته که تو ...

خداروشکر.  انشاالله مشکل ما هم حل میشه به حق خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها.  انشاالله زودی مامان میشی خواهرجون

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
خداروشکر.  انشاالله مشکل ما هم حل میشه به حق خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها.  انشاال ...

شما هم همینطور عزیزم

به نظرت گذشت زمان هم حلش نمیکنه

واسه من ۵ ماه میگذره از سقط

شما چی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم همینطور عزیزم به نظرت گذشت زمان هم حلش نمیکنه واسه من ۵ ماه میگذره از سقط شما جی؟

برای من یک سال شده . میگم شاید یائسگی زودرس باشه نمیدونم هر چی هست فقط خدا میتونه حلش کنه

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
برای من یک سال شده . میگم شاید یائسگی زودرس باشه نمیدونم هر چی هست فقط خدا میتونه حلش کنه

خودت خود به خود پریود میشی؟

یا با دارو پریود میشی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بهت نگفتن چرا اینجوری شدی طبیعی که نباید اینجوری بشی من کورتاژ داشتم احتمالا خیلی خشن انجامش دا ...

سلام نیلو جون انشاءالله که سیکل طبیعی برات جواب بده و به سلامتی انتقال بدی و دامنت سبز شه، میگم منم دو سال پیش کورتاژ کردم، به نظرت برای منم اندومترم نازک شده؟ نگران شدم  هنوز شروع به خوردن دارو نکردم،انشاءالله هفته دیگه وارد سیکل انتقال میشم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
با دارو.  شما چی؟

زمان دادی به خودت که ببینی پریود میشی یا نه؟

چند سالته؟

من ماه پیش خودم پریود شدم

روز ۲۰ سیکل رفتم سونو آندومترم ۷ بود

❌❌❌❌❌❌ کسی پی آر پی رحم برای افزایش ضخامت آندومتر انجام داده؟ ❌❌❌❌❌

عزیزم من پی ار پی انجام دادم اما از اول دوره بهم پیشنهاد دادن گفتن در کل خوبه 

وقتی هم که روز انتقال مشخص شد خودم سوال کردم که گفتن اگر با هزینه اش مشکل نداری بهتره انجام بشه

سلام نیلو جون انشاءالله که سیکل طبیعی برات جواب بده و به سلامتی انتقال بدی و دامنت سبز شه، میگم منم ...

انشالله عزیزم

قربون محبتت

نه براچی باید نازک بشه اصلا خودتو نگران نکن

تو این مدت یعنی نیمه سیکل هیچ سونویی برا آندومترو چکاب ندادی

عزیزم من پی ار پی انجام دادم اما از اول دوره بهم پیشنهاد دادن گفتن در کل خوبه  وقتی هم که روز ...

چه جوریه عزیزم

دقیقا چیکار میکنن

هزینه ش چقدره؟

عزیزم من پی ار پی انجام دادم اما از اول دوره بهم پیشنهاد دادن گفتن در کل خوبه  وقتی هم که روز ...

واسه چه مشکلی پی آر پی کردی؟

انشالله عزیزم قربون محبتت نه براچی باید نازک بشه اصلا خودتو نگران نکن تو این مدت یعنی نیمه سیکل ه ...

نه اصلا، مگه کورتاژ نازکی اندومتر میاره؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه اصلا، مگه کورتاژ نازکی اندومتر میاره؟

نه همیشه

یه وقتایی بقایا خیلی زیاده پزشکا دیگه با کوتر میتراشن

من خیلی دست به دامن دکترم شدم

حتی تو اتاق عمل قبل بیهوشی دستش رو گرفتم خواهش کردم ازش که تمام سرمایه م رحممه😭دیگه سپردم به خدا

نمیدونم گاهی وقتا میگم مگه تحمل یه قلب چقدره چرا نمیترکه

عزیزم    

اصلا فکرتو مشغول نکن

مطمئنم که همه چی خوب میش میره انشالله ۳ هفته دیگه خبر خوش بارداریت رو میدی بهمون 

فقط پر انرژی باش❤🧡💛💚