2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044524 بازدید | 684391 پست
انشالله که باردار ميشي و سختيها تموم بشه. البته بهت بگم که بارداري هم خيلي سخته، من گردن درد شديد د ...

سخته ولی همه سختیهاش به جون میخرم بخدا .برا هممون‌سخته.خدا دلمون شاد کنه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

سلام خانمهایی که آز ایمنی و انعقادی دادین میشه بگید هزینش چقدر میشه آزمایش کاملش؟؟؟

بعدم اینکه بیمه تکمیلی این آزمایشات و پوشش میده آیا؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بهم بگه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا ۲۲روز؟مگه ازچندروز قبل انتقال امپول نزدی؟ من دفعه قبل ۳روز زده بودم به دکار گفتم امپولا خیلی جا ...

از شروع سیکل امپول هاچ ام‌جی عضلانی داشتم اون که تموم شد پروژسترون جایگزین شده 

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
خدا نکنه عزیزم.منم مثل شمام فقط پادرد دارم. مثبت فکر کن.خیلی ها هیچ علامتی ندارن و مثبت میشن .پس فعل ...

عزیزمی انشالله دوتامون مامان شده باشیم. توکل به خدا 💋💋

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزمی انشالله دوتامون مامان شده باشیم. توکل به خدا 💋💋

ان شاءالله مامان مهربون

عزیزم من نمیدونستم رفتم واسه پانکچر دیدم دکتر گفت اندومتریوز داری واست فرش انتقال نمیدم میخوای برو پ ...

منم دارم ولی گفتن نیاز به عمل نیست این بیشتر نگرانم کرده که با این کیست مامان میشم یا نه که حالا شما مثبت شدی برای منم امیدی شد 😍. ولی واسه من فرش انتقال داد آمپولم نزدم خیره انشالله

سونوش عادی نبود برام یه سونو نوشت گفت تو تهران سعادت اباد انجام میدن خیلی درد داشت اصلا مثل سونو واژ ...

دکترت کیه ؟ شنیدم اندومتریوز سونو مخصوص داره  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها من روزی دوتا پروژسترون عضلانی میزنم.داغون شدم.خیلی باس.نم سفت شده جوری که امپول جدید که میزنم ...

آره من صبح که میزنم شب حوله داغ میکنم میذارم خیلی بهتر شدم مال منم همینجوره لعنت به این آمپوله

آره من صبح که میزنم شب حوله داغ میکنم میذارم خیلی بهتر شدم مال منم همینجوره لعنت به این آمپوله

من رحمم درد داره چرا    اونقدر نیست که اشکمو دربیاره اما ازروز اول همینطور درررد داااره...