2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044495 بازدید | 684391 پست
اگه اندومتریوز نیستی پیشش نرو دکترتو عوض کن محمدتبار روز اول بهم گفت اندو داری باید بری پیش دکتر ظهی ...

ندا جون مگه شما آندومتریوز داری؟ عمل کردی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم حدودا ماه پیش زایمان کرد  جنینت گردیش خوبه که عزیزم انشالا توام دو هفته دیگه&nb ...

وای چه خوشحال شدم واسش چون خیلی نا امید بود پیش کی رفت بالاخره؟ اون زایمان کرد من هنوز آواره هستم ،دلم خونه خون

خدا لعنتشون کنه منم اسفند مام پانکچر شدم هیچی جنین برام تشکیل نشد یه بارم رویان پانکچر شدم اونجام ید ...

ببین بهم پیشنهاد دوستی بده بیا بهت میگم چی کار بکنی، اندازه یه فلوشیپ بلد شدم 

زیر سایه اینا کلی دکتر رفتم و کلی گروه تلگرامی بودم خیلی اطلاعات خوبی دارم ،بهت یاد میدم چجوری تخمک بدی ،من تو لاله بهم گفتن کلا ۳ تخمک دادی به زور، اما تو مام ۷ تخمک دادم ،یکی از بچه ها بهش یاد دادیم ۱۳ تخمک داد پیش عارفی در صورتیکه دفعه قبلی کلا ۳ تخمک میداد 

راه داره، اینا یاد نمیدن دکترا فقط بلدن بگن اهدایی ،من یاد میدم بهت ،تمام تجربیاتمو بهت میگم و قولم میدم یه عالمه تخمک بدی

وای چه خوشحال شدم واسش چون خیلی نا امید بود پیش کی رفت بالاخره؟ اون زایمان کرد من هنوز آواره هستم ،د ...

ببین باور میکنی میخواست برای بار آخر بره پیش نصر که طبیعی باردار شد!  

میگم که خدا بزرگه گلم توکل کن به این جنینات امیدوار باش با ناامیدی انتقال نده عزیزم دکترا وسیلن

من خودمم معذب میشم.من ازاون سوسولاش نیستم .میدونی حتی پولای خودمو خرج میکنم.اصلا ازش پول نمیگیرم.خود ...

الهی عزیزدلم قربونت برم توقطعا مادرنمونه میشی واقعاازته دلم میگم ولی نکن خواهرم بدتراینجوری سوار میشن مردها وبیخیالتر... 

اینم امتحان خداست قطعاتوداره مقامت نزدخدا بالا میره. بمیرم واسه دلت هممون یک دردهایی داریم که فقط بین خودمون وخداست

سلام دوستان بعد مدت ها اومدم 😭😭 من باردار نشدم و پدرم هم در اومد، اینجا گروه تلگرامی یا واتس آپی د ...

سلام عزیزم من یادمه شمارو...قرار بود بری مام اتفاقا یکی از فامیل یا آشناهات برات از دکتر نصر وقت گرفته بود اگه اشتباه نکنم...خوبی؟؟؟پانکچر شدی کلا چند تا جنین برات تشکیل شد؟؟؟

ایشالله پانکچر اولم ۶ تا جنین که فقط یدونه گرید آ دارم بقیه رو بریز دور  پانکچر دوم ۴ تا جنین ...

چرا اخه؟ مگه گرید بقیه چی هست که میگی بریز دور؟؟؟؟ اونجا که تا گرید bرو میگن خیلی خوبه 

من کلینیک که میرم میبینم همه با شوهرسون.بعد شوهرشون چقد نازشونو میکشه.سریع میرن کارت میکشن.یا همش کن ...

الهی عزیزدلم درکت میکنم فدات بشم منم گاهی شده خودم تنهامیرم ولی فکرکن باهمسرمم میرم بدتره هافکرنکن خوبه توکل راه هی غرمیزنه که بچه بیادچه گلی به سرمون میزنه وقتمون هدر میره بسه و... 

درسته اونهام خسته شدن حق دارن ولی ماچی؟ نمیگیم ودم نمیزنیم فکرمیکنن عاشق امپول ودارو هستیم

ای خدا چجوری میخوان جواب خدا رو بدن با این همه سهل انگاری! پولمون که هیچی جونمون هم برای دکترا ارزش ...

آخ آخ نگو، فکر کن الان کلی استرادیول دارم میخورم اونم خارجی نایاب، کلی دارو میخورم برای انتقال

آقا زد دیروز من یادم رفت یه دوز استرادیول رو بخورم یه شیار باریک کم اونم در حد نیست ازم خون اومد بهشون زنگ زدم سریع گفتن انتقال کنسل 😭😭😭 کلی گریه کردم نکنین من کلی دارو خوردم یعنی انقدر براشون راحته گفتنش ، منم گفتم خوب کنسل شد.

عقل کردم زنگ زدم دکتر احمدی ،یعنی خدا این زن فرشته رو چند بار جلوی راه من گذاشت و دکتر به این میگن، کلی دلداری داد منو و گفت مگه سونو کردنت، گفتم نه، گفت خوب چرا کنسل میکنن دخترم، بهشون زنگ بزن بگو جنین شناس ۲ روز مونده به انتقال جنین رو از فریز درمیاره پس ما هنوز وقت داریم و بهشون بگو من داروهامو قطع نمیکنم ادامه میدم و یک روز قبل اینکه جنین شناس بخواد از فریز دربیاره میام سونو میشم اگه ضخامت بالا بود که انتقال انجام میشه اگه پایین بود اون وقت کنسل کنن، منم اینو به مام گفتم یعنی یه دکتر غریبه باید  راهکار بده وگرنه اینا گفتن سریع کنسل

سلام عزیزدلم فداتشم ...ایشالا قسمت خودت بشه یه جفت نینی ناز ولی بدوکولیک ورفلاکس 🥴🥴🥴

ای جاننننممم ممنون فداتشم. ولی من راضیم فسقلی باشه نازشم خریدار داره. 

خداگل دخترتوحفظ کنه عروسیش ببینی

ببین باور میکنی میخواست برای بار آخر بره پیش نصر که طبیعی باردار شد!   میگم که خدا بزرگه گلم ت ...

خیلی برای لیلا خوشحال شدم 

یادمه بیچاره همش مثل من گیر کرده بود

خداروشکر 

سلام عزیزم من یادمه شمارو...قرار بود بری مام اتفاقا یکی از فامیل یا آشناهات برات از دکتر نصر وقت گرف ...

همرو تعریف کردم عزیزم که چه بلاهایی تو این دو سال سرم اومد، خیلی دلم گرفته

کلا اینجوری بهت بگم ۳ تا جنین گرید آ خوب دارم بقیه رو بریزیم دور چون افتضاحن😔

چرا اخه؟ مگه گرید بقیه چی هست که میگی بریز دور؟؟؟؟ اونجا که تا گرید bرو میگن خیلی خوبه 

گرید بی هست ولی ۲ سلولی و ۴ سلولی ،اصلا به درد نمیخوره رشد نمیکنن، باید ۸ سلولی باشه